Aktywne Wpisy
Eh i chyba dupa. No cóż życie.
Mieliśmy uzgodnione (z jej strony), ze do 1 września dajemy sobie czas, odpoczynek od siebie. Przez ten czas mamy pomyśleć czy idziemy dalej ze sobą. Dwa lata związku, wiek bliżej 30. Nie piszemy, nie widzimy się itd. No cóż - ok. Wyprowadziła się do mamy, ale zabierając tylko kilka rzeczy. Ja na razie bardzo aktywnie wykorzystałem ten czas - szukając tego faceta jakim byłem kiedyś.
Mieliśmy uzgodnione (z jej strony), ze do 1 września dajemy sobie czas, odpoczynek od siebie. Przez ten czas mamy pomyśleć czy idziemy dalej ze sobą. Dwa lata związku, wiek bliżej 30. Nie piszemy, nie widzimy się itd. No cóż - ok. Wyprowadziła się do mamy, ale zabierając tylko kilka rzeczy. Ja na razie bardzo aktywnie wykorzystałem ten czas - szukając tego faceta jakim byłem kiedyś.
#bekazpisu #bekazlewactwa
@xDawidMx: rozdawnictwo to nie pogląd tylko działanie i może być i prawicowe i lewicowe. Zależy jak je uargumentujesz
@xDawidMx: Znacie powiedzenie lewaków "to nie był prawdziwy socjalizm"? No to prawakom trzeba mówić to samo. Jak cokolwiek złego prawica robi to mówi się "to nie jest prawdziwa prawica". Tak jest w przypadku Pisu, Rosji. Nieważne już czy rozdawniczo czy światopoglądowo.
A jakby mu powiedzieć że np. w pozostałych krajach w naszym regionie (Estonia, Łotwa, Litwa, Czechy, Węgry, Rumunia, Bułgaria, a także Mołdawia, Białoruś, Ukrainia i Rosja) inflacja jest albo wyższa niż u nas, albo porównywalna? Kogo tu wywieźć na taczkach, może lepiej główne
Szkoda, że Mati zapomniał podać wartości tej inflacji w innych krajach i tego, jaka była u nas przed wojną
@xortis: ale o #!$%@? sadow, przejebywaniu kasy czy innych rzeczach nie dowiedza sie z tvpis, a oni tvn nie ogladaja (bo w tvn sa same szaany, oczywiscie). A na zakupy do sklepow chodza codziennie.
Komentarz usunięty przez autora