Wpis z mikrobloga

@Bzyko: jak ja słyszę o tej "drożyźnie w Niemczech" to się we mnie gotuje, bo to jest argument z cyklu "A u was biją Murzynów". Mój ojciec pracuje w Niemczech, a mieszka w Polsce i nagle sie okazuje, że lepiej mu jest kupować podstawowe produkty u Helmuta, bo jest taniej.
Ale dziadki łykają te propagandę Pinokia i wszystko kręci się dalej ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Eleganckikapelusz: pomyłka tagu powinno być #bekazprawakow pis to partia prawicowa

@ItsGrN typowy neuropek jest typowy. PiS to partia "prawicowa" , która realizuje lewicową myśl i głosuje ramię w ramię z ugrupowaniem, które nazywa się "Lewica" za stricte lewicowymi pomysłami jak 13, 14 emerytura I pozostałymi benefitami socjalnymi xD
  • Odpowiedz
@xDawidMx: socjalistyczny, które w polsce reprezentuje głównie prawica i część konfederacji.

@ItsGrN "część" konfederacji, czyli JEDNA osoba, która głosowała za 13 emeryturą? Jakich manipulacji jeszcze się dopuścicie, żeby zdyskredytować niewygodną konfę?
  • Odpowiedz
@XpedobearX: Przecież to musi być inteligenty troll, jestem z 90 roku, a i tak widząc porównanie do WRON coś mi zgrzytnęło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Plus jego dwójka dzieci pracująca w Niemczech...
Gość albo bardzo sprytnie obszedł cenzurę, albo reprezentuje świetnie pisowski elektorat - starych dziadów tęskniących za komuną.
  • Odpowiedz