Aktywne Wpisy

mirko_anonim +7
✨️ Czy zmiana nazwiska po ślubie jest ważna? Ⓘ
Latem przyszłego roku planuję ślub. Jednak mam jeden ogromny zgrzyt, który dosłownie czuję jak strzał w serce. Moja narzeczona nie planuje zmieniać nazwiska – nawet nie chce podwójnego.
Od początku przygotowań na wszystko się zgadzałem. Wybór sali, muzyka, jedzenia, fotografa, nawet podróż poślubna jest wybrana stricte pod nią. Ona chce ceremonię na plaży, zgadzam się. Chce konkretną muzykę, zgadzam się. Fotograf, jedzenie, podróż poślubna –
Latem przyszłego roku planuję ślub. Jednak mam jeden ogromny zgrzyt, który dosłownie czuję jak strzał w serce. Moja narzeczona nie planuje zmieniać nazwiska – nawet nie chce podwójnego.
Od początku przygotowań na wszystko się zgadzałem. Wybór sali, muzyka, jedzenia, fotografa, nawet podróż poślubna jest wybrana stricte pod nią. Ona chce ceremonię na plaży, zgadzam się. Chce konkretną muzykę, zgadzam się. Fotograf, jedzenie, podróż poślubna –

znajduje sie w momencie swojego zycia ze mam juz troche siana odlozne
pokonczylem kursy i mam dostac awans
ponadto jak rzuce prace to rynek jest duzy
mam mieszkanie auto prawko
schudlem i dobrze
Łobuz zawsze kocha najmocniej
Niemniej jednak
bylem dobrym czlowiekiem
pomagalem rodzicom
chodzilem na grob dziadka
w domu paliilem
dokladalem sie do oplat
teraz tak wygladam -kieyds nie naplulby na mnie okoliczny szon
boli mnie ze musialem dojsc tu gdzie jestem zeby wyjsc na powierzchnie i cos znaczyc - nie zylem ostatnie 8-10 lat
serio...
nie radzee sb nie wiem nic o tym - tez neguje troceh terapie- wylewanie swoich zali tutaj pomaga
wlozylm w sb w kazdy apsekt swojego zycia tyle pracy ze gardze soba ze dzisiaj sie potykam o to
tez cisne z tego beke wlasnie...