Wpis z mikrobloga

@gharman: tak... Ale boli mnie że musiałem wszystko rzucić w tej grze a inni nie... I że nie poczuje prawdziwej miłości wsparcia bo to inny wiek
Kobiety nie patrzą na to jaki imprezowy jesteś czy coś tylko interesuje je już w tym wieku wymiana zasobów ... Musisz być lepszy niż jej byli itp
Over 25 lat jak coś
  • Odpowiedz
@elozapiekanka: musisz zaakceptować to jaki jest świat, jak to zrobić nie wiem, ale inteligentni ludzie potrafią np. dostrzec głupotę pewnych sytuacji i je olać, nie przejmować się nimi.
Mówię o akceptacji bo nie zmienisz świata, życia Ci braknie na to.

Nie chcę wyjść na jakiegoś coacha normika ale sam przez to przechodziłem i żałuję że swego czasu tak dużo czasu poświęciłem na przejmowanie się tym, że byłem sam, że nie
  • Odpowiedz
@elozapiekanka: Bez sensu myślisz. Cokolwiek w życiu nie zrobisz zawsze będzie ktoś kto ma / miał lepiej. Zamiast im zazdrościć bądź dumny ze swojej drogi i ciesz się tym co masz. Może gość miał wsparcie, ale to Ty masz teraz super dziewczynę a on co? Poza tym co Cie obchodzą inni? Zmień nastawienie zanim okaże się, że wracasz do przegrywu. O wszystko trzeba dbać, samo się tylko psuje.
  • Odpowiedz
arko ty mnie kojarzysz pewnie bo tutaj często się udzielam. Też nie wiem jak to zaakceptować. Boje się że jak to zrobię to pogodzę się z porazka a tak to walczę jeszcze

@elozapiekanka: ale jaką porażką? Dzięki ciężkiej pracy stałeś się bardziej wartościowy niż ludzie którzy mieli cię za nikogo. Tak bym o tym myślał.

Mówiąc o akceptacji miałem na myśli to, że świat nie jest równy, nie każdy ma tak samo,
  • Odpowiedz
Założyłem ten post bo skumalem ile czasu mi uciekło

@elozapiekanka: ja to sobie uświadomiłem ile życia straciłem na wegetację jak zacząłem się spotykać z pierwszą dziewczyną, mając 25 lat. Opowiadała mi o swoich historiach z życia (nie imprezach, nie była imprezowiczką, o związkach też nie) i ukłuło to że tak naprawdę nie mam o czym opowiadać, nigdzie nie byłem, nigdy nie żyłem.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@elozapiekanka:

No będzie bolało nic z tym nie zrobisz. Możesz wypracować teraz jakieś wspomnienia ale to nie to samo co za nastolatka/na studiach...
  • Odpowiedz