Wpis z mikrobloga

Gdyby zaczeły mi się robić zakola, chociażby tzw. czapka papieżowa, a nie miałbym pieniędzy na przeszczep to już bym chyba zrezygnował z wychodzenia z domu, bo wtedy już bym wiedział że dla jakiekolwiek mlodej, ładnej dziewczyny byłbym skreślony z automatu, a widok oskarków z bujnymi włosami napędzałby tylko myśli samobójcze. Nawet moje 190 wzrostu by tu nic nie pomogło. Wielokrotnie byłem swiadkiem rozmów znajomych mi dziewczyn, gdy mówiły że z zakolakiem by się nigdy nie umówiły, to samo bylo gdy przeglądały przy mnie tindera i jak był facet z zakolami to się śmiały.
#niebieskiepaski #rozowepaski #zakola #fryzura #takaprawda #tinder
  • 9
@Felixu: zgaduję że jesteś w wieku 18-25 lat, zapewniam że potem człowiek ma #!$%@? na tego typu sprawy czy to jak ktoś cię postrzega ( ͡° ͜ʖ ͡°) miałem zakola, ogoliłem łeb i żyję dalej, polecam większy dystans do siebie. W sumie to nie mieści mi się w głowie że czyjaś fryzura mogłaby doprowadzić cię do myśli samobójczych xD takie to trochę...niepoważne.
@Felixu: Ja mam już ładne zakola xd ale najpierw sobie plastykę uszu zrobię żebym nie mial odstających i się zgole na bardzo krótko a na 30 urodziny zrobię sobie przeszczep bo myśle ze do trzydziestki uformują mi się już maksymalnie zakola. Podsumowując : masz racje