Aktywne Wpisy

lskx +34
#raportzpanstwasrodka
Przeglądałem filmy z czasów Koh-Kongu (taka dziura) i trafiłem na Gołębnik 1.0 Klapka. Ja p------e xD.
Gapa na bani od rana, ledwo kontaktuje, Gołębnik w prawie całej krasie - "ogród", tj p--------k. Przewiń pod koniec.
Tag do czarnolistowania: #billy
Przeglądałem filmy z czasów Koh-Kongu (taka dziura) i trafiłem na Gołębnik 1.0 Klapka. Ja p------e xD.
Gapa na bani od rana, ledwo kontaktuje, Gołębnik w prawie całej krasie - "ogród", tj p--------k. Przewiń pod koniec.
Tag do czarnolistowania: #billy

Teuvo +33
nas tu jest zaledwie garstka a ciekawe co w tej chwili robi tysiące nam podobnych którzy nie mają tutaj konta

Gdybyście mieli wybrać 3 książki do nauki matematyki od zera to jakie to by były?
Szukam takiej matematycznej biblii
Dla dorosłego to coś bardziej poważnego, na polskim rynku może być problem z takimi materiałami, bo u nas jest powszechna podstawowa edukacja i nie ma dużego problemu z analfabetyzmem,
źródło: comment_1657495125grLTjQG5rLO7lk5c30v0Pi.jpg
Pobierz@voot: Pewnie wszystko powyżej podstawówki. Czyli pochodne, rachunki prawdopodobieństwa, macierze, całki i dalej, po liczby urojone i co tam w matematyce jest. Przecież tagi z rodu IT są nie na darmo.
@Wojtegs:
źródło: comment_1657499617nZgUge7A8cZ4Ocb44Kf8kC.jpg
Pobierz@Wojtegs: ale czego konkretnie? Analizy matematycznej? Algebry? Statystyki i probabilistyki? Logiki? Matematyki dyskretnej? Geometrii/Topologii?
1.guzicki zakrzewski wykłady ze wstępu do matematyki (+ zbiór zadań)
2. Franciszek Leja Rachunek Różniczkowy i całkowy, a zbiór zadań do analizy Banaś Wędrychowicz
3. Kostrikin wstęp do algebry (3 tomy + zbiór zadań)