Aktywne Wpisy

23567435375 +140

OMGznowuTU +386
Wracam z dwóch banów, jednego po drugim.
Pierwszego bana dostałem za wstawienie obrazka z podcieraniem się ruską trójkolorową szmatą.
Drugiego bana dostałem za to, że gdy wróciłem, to opisałem powód dostania pierwszego bana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak tam, rusofile z
Pierwszego bana dostałem za wstawienie obrazka z podcieraniem się ruską trójkolorową szmatą.
Drugiego bana dostałem za to, że gdy wróciłem, to opisałem powód dostania pierwszego bana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak tam, rusofile z
![3 tys. zł mandatu i 10 pkt karnych dla kierowcy mercedesa. Naganny manewr [FILM]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/24202243bc6a841ba9ad7b6db8e971258e3c25d0681fbf20a1110e3c14bd9ba5,q80.jpg)

@funkmess: czyli rozszerzamy pojęcie szura, teraz to nie tylko ktoś kto chce, żeby szczepionki były dobrowolne, ale też ktoś kto nie chce jeść robaków xD
Coraz gorzej na tym wykopie
Komentarz usunięty przez autora
Jeśli całą ilość wołowiny/wieprzowiny obecnie spożywanej zmieni się na robaki po prostu bez konkretnych dodatków tłuszczowych to zdecydowanie nie będzie to opcja zdrowsza.
@Al-3_x: tak zwana etyka ekologow xd
@Al-3_x: w zasadzie dlaczego? Bogatsza percepcja gwarantuje większą wartość życia?
@Al-3_x: Przyszło zlecenie na antybugizm, to robią antybugizm.
@TheOneEyedKing: Może przejrzyj główna z ostatnich kilku dni, inba zaczęła się od agresji szurów że jedzenie robaków jest "obrzydliwe".
@bnz44: Uhm. A wiesz że większość wałęsających się psów trafia do właścicieli, którym się zgubiły czy tak nie bardzo?
Eliminacji mięsa z diety większości społeczeństw świata można próbować dokonać wyłącznie przez kompletny zamordyzm. Dlatego mniejszą szkodą jest gnojenie w zarodku tych którzy występują z takimi pomysłami.
książka do etyki, hehe ( ͡º ͜ʖ͡º)