Aktywne Wpisy
p0melo +22
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +199
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

Dlaczego filmy nagrane na yt chociazby z csa w 60 fpsach są płynne jak sama gra u mnie na 144 hz przy 144fps+?
Nie mam wlaczonego vsynca, ale nie wyobrażam sobie nigdy powrotu na mniej niż 120 hz monitor. Same spadki fpsów poniżej 120 w grach wyglądają jak kiedyś 50 fps przy 60 hz. Dodam że na vsyncu, czy nawet capie 60/75/90hz na monitorze gry już nie są ani trochę płynne. Przed kupnem 144hz 60 hz na 60 fps były dla mnie mega płynne. Teraz? 120+ albo inaczej nie gram w grę bo czuję się jakbym siedział kilka lat temu na 30 fpsach. Mówię o strzelankach, bo wiadomo że w RPG granym na padzie wygląda to już zupełnie inaczej i te 60 fps na capie jest 'w miarę płynne'. Da radę się przyzwyczaić znowu do 60 hz? Jeśli tak to ile wam to zajęło?