Aktywne Wpisy
Kopyto96 +39
Głosowanie na PO = Głosowanie na PiS pod kątem #gospodarka
Zaprzeczyć może tylko twardy elektorat 50-60 letnich boomerów (a pełno tutaj ich trolli). Przecież takie obietnice jak kredyty 0 % na kupno i remont mieszkania, 600 zł dopłat do wynajmu i babciowe 1500 z czy waloryzacja 500 plus, ł to prosty przepis na dalsze napędzanie inflacji.
I ja, jako młody mężczyzna będę mniej zarabiać, ale za to będę dokładać się w podatkach
Zaprzeczyć może tylko twardy elektorat 50-60 letnich boomerów (a pełno tutaj ich trolli). Przecież takie obietnice jak kredyty 0 % na kupno i remont mieszkania, 600 zł dopłat do wynajmu i babciowe 1500 z czy waloryzacja 500 plus, ł to prosty przepis na dalsze napędzanie inflacji.
I ja, jako młody mężczyzna będę mniej zarabiać, ale za to będę dokładać się w podatkach
DrFaithless +47
#bekazkonfederacji #konfederacja #tenis #polityka #ukraina
Konfiarze, serio, jeszcze tego szura brakuje w sejmie?
Przecież ten typ jest głupszy niż ustawa przewiduje xdd
Iga Świątek „głupiutka dziewczyneczka”, powiedział prawicowy Tytan intelektu, który podnieca się Putlerem i jego szachami 5D xd
Konfiarze, serio, jeszcze tego szura brakuje w sejmie?
Przecież ten typ jest głupszy niż ustawa przewiduje xdd
Iga Świątek „głupiutka dziewczyneczka”, powiedział prawicowy Tytan intelektu, który podnieca się Putlerem i jego szachami 5D xd
Wyobraźcie to sobie tylko - przez 8h kładziecie plaster szynki na kromce chleba - jednej z tysięcy kromek nadciągających na niekończącej się taśmie linii produkcyjnej. Zza ramienia patrzy Menadżer Jacek, który sprawdza czy kładziecie prosto. Każda niedokładność jest zanotowana w jackowym kajeciku.
Za trzy dni zmiana żeby nie zwariować - idziecie na stanowisko z sałatą. I tak 25 lat, dzień w dzień, pomijając krótkie okresy urlopowe o ile w ogóle macie umowę o pracę bo jak nie to nawet Kodeks Pracy nie jest po waszej stronie.
Po pięciu latach rozmowa z kierownikiem o podwyżce. "Niestety panie Anonie. Pański przełożony Pan Jacek zbyt często raportuje krzywo położony plaster szynki podczas pańskiej zmiany. Dodatkowo w zeszłym tygodniu w kanapce znaleziono podwójny plaster i istnieją uzasadnione podejrzenia, że to był pański błąd. Jestem w tej sytuacji zmuszony wstrzymać pańską podwyżkę w wysokości 150zl brutto do połowy roku i będziemy się bacznie przyglądać pana pracy".
A to wszystko za przysłowiowy psi penis i jeszcze macie szczęście jeśli płacą na czas.
Ja jebe to jakby trafić do piekła za życia.
#zalesie #pracbaza #programista15k #oswiadczenie #przemyslenia
pracowałem swego czasu na wakacjach w firmie produkcyjnej gdzie musiałem ręcznie jakiś detal obrabiać. Jak wpadało na coś duże zamówienie to bywało, że kilka dni z rzędu jeden i ten sam detal miałem w rękach w tysiącach sztuk. Czasami wieczorem jak kładłem się spać i zamykałem oczy to widziałem te elementy (╯︵╰,)
Ja pracowałem tam może dwa miesiące. Znam ludzi siedzących tam od ponad 10 lat
@miszczu90: o tym właśnie +- mówię ( ಠ_ಠ)
Kiedyś byłem przez miesiąc w takim kołchozie. Było jeszcze lepiej, jak ktoś nie dostał kary to już była nagroda. Ludzie co pracowali ileś lat tam i zarabiali najniższą czuli się tam kierownikami choć nimi nie byli. Jak pytałem jakichś bardziej ogarniętych czemu tu jeszcze
Ale #!$%@? 20 lat? Bez ostrego wrzucania czasu w jakieś hobby po pracy bym nie przeżył. No i też czasami można trafić na patologię współpracowników, jakieś #!$%@? gierki, wyścig szczurów o to kto dostanie ochłapy premii albo pochwałę od pana janusza szefa.
@BojtaS: zwlaszcza jak trafisz na 'poliaków' którzy podkrecaja predkosc tasmy choc nikt tego od nich nie wymaga.
@malyalewarjat: WTF! ( ಠ_ಠ)
@powaznyczlowiek: zeby #!$%@? mlodego który jest na przyuczeniu?
XD
A jak dzieciak się zapyta po co został zrobiony, to dostanie odpowiedź, ciesz się że masz co jeść i gdzie spać, bo tatuś z mamusią ciężko na to pracują, a ty gnębicielu tego nie doceniasz.
Po zapytaniu rodziców czemu nie zmienią pracy na lepszą skoro mieszkają w mieście wojewódzkim, to dostanie się pasem na dupę