@Lefty: dopiero napisales, ze ten spierdoks to chad. Juz widze, jak kogos bierzesz na strzala twardzielu, skoro taka zatluszczona lowT mamalyga to dla ciebie CHAD xD
@daniell2611: Nie ( ͡°͜ʖ͡°) więzienia są po to by ich odizolować aby więcej nie krzywdzili (oczywiście tych, których bohatersko uda się złapać i nie mają koneksji) ale to wiesz, dorosły jesteś ( ͡°͜ʖ͡°)
@skylark87 9 lat na wykopie i nie odróżniasz znalezisk od wpisów?xd weź sobie ustaw gorące na 24h i zobacz ile razy dokładnie ten sam post się przewinie i właśnie o to mi chodzi plus nigdzie nie napisałem, że skoro jedna rzecz jest gorsza od drugiej to tylko tą gorszą rzeczą należy się przejmować, ale ofc wykopki zawsze swoje wiedzą
@wykopiwniczanin: O jak się zesral xD idź tam zjedz mięsko wielki miłośniku zwierząt xD jak ktoś dobrze zauważył to jak chociażby był ten anon którego stary n---------l jak sral na kiblu to mieliście to w dupie a o kotka się sracie gorzej niż o masowe strzelaniny
@Opportunist: Zaczynali ale we wczesnym dzieciństwie typie
@odyn88: A pomyślałeś może ze jest jakaś szansa ze to nie on i
@Lefty: nie, napisałeś tylko, że za rogiem wojna a my się jakimś kotem przejmujemy (bo przecież jedno wyklucza drugie). Równie dobrze można napisać, że ludzie obok umierają a my tu chlipu chlipu bo rata poszła do góry dwukrotnie, ale ciągle mamy gdzie mieszkać, więc jaki to problem w świetle prawdziwych dramatów ludzkich. Porównania można mnożyć i mnożyć. Dajmy po prostu ludziom prawo do przejmowania się tym czym chcą. Pisałam ogólnie,
@odyn88: Mam takie trochę mieszane uczucia co do jego dziewczyny. To w końcu ona go zgłosiła na policję, po tym jak zobaczyła nagonę w mediach? No i jak można 'nie zobaczyć', że od 6 miechów ktoś znęcia ci się nad zwierzakiem w domu?
Co jak co ale w kamienowaniu ludzi jesteśmy dobrzy
@genkamyk: a nawet jeszcze nie ma 100% pewności że to on xD bo co, bo była dziewczyna tak powiedziała? Aż mi się przypomina "Dont fuck with cats" z netflixa gdzie gosciu po fałszywych oskarżeniach popelnil samobojstwo
@Opportunist: A skąd ty wiesz? Wątpliwości są rozstrzygane na korzyść oskarżonego ale co ja tam będę tłumaczył to wykopkowi który stosuje argument równi pochyłej i niemalże nawołuje do linczu
@Opportunist: gadasz jakieś głupoty ze za powieszenie kotka powinien dostać dożywocie i sam stosujesz pomówienia ze koleś pewnie będzie zabijać ludzi xd
@Opportunist: Wiedziałam, że otrzymam taką odpowiedz xd Ale wiesz, większość kociarzy jednak zwraca uwagę na swoje pupile, dlatego podważam to, że laska nie wiedziała co sie dzieje. Zgłosiła sie na policję tylko dlatego, że przestraszyła się nagonki.
#kitku #koty #csiwykop
źródło: comment_1657171550jHqD67xgo4TKVbJA9KS3YP.jpg
Pobierz@Lefty: dopiero napisales, ze ten spierdoks to chad. Juz widze, jak kogos bierzesz na strzala twardzielu, skoro taka zatluszczona lowT mamalyga to dla ciebie CHAD xD
Komentarz usunięty przez moderatora
plus nigdzie nie napisałem, że skoro jedna rzecz jest gorsza od drugiej to tylko tą gorszą rzeczą należy się przejmować, ale ofc wykopki zawsze swoje wiedzą
@2cool2beAgod
Komentarz usunięty przez moderatora
@Opportunist: Zaczynali ale we wczesnym dzieciństwie typie
@odyn88: A pomyślałeś może ze jest jakaś szansa ze to nie on i
Pisałam ogólnie,
@genkamyk: a nawet jeszcze nie ma 100% pewności że to on xD bo co, bo była dziewczyna tak powiedziała? Aż mi się przypomina "Dont fuck with cats" z netflixa gdzie gosciu po fałszywych oskarżeniach popelnil samobojstwo
Ale wiesz, większość kociarzy jednak zwraca uwagę na swoje pupile, dlatego podważam to, że laska nie wiedziała co sie dzieje. Zgłosiła sie na policję tylko dlatego, że przestraszyła się nagonki.