Wpis z mikrobloga

@zuzka-kotkowska: Jak gość miał jakieś lewe konto i wiązał kota podczas jej nieobecności a kot nie miał żadnych dużych ran i zachowywał się normalnie to skąd miała wiedzieć? Laska nie wiedziała, że jest w związku z takim świrem co często się zdarza akurat
  • Odpowiedz
@ocho96: w końcu ktoś normalny xd duża część wykopków to upośledzeni hipokryci i dlatego "chciało mi się" gadać z zombie, bo to było przez chwilę całkiem śmieszne
wystarczyło 10-15 min, a już znalazło się kilku co mi życzyli śmierci, chorób czy namawiali do samobója, a wszystko w obronie najważniejszej wartości czyli kotka xd
  • Odpowiedz
@odyn88: ale sie zesrali o jakiegoś sierściucha xD jak widać w polsce lepiej zabić matke z dzieckiem samochodem po pijaku niż powiesić kota za łapy na ścianie xD polscy chrześcijanie najchętniej by typa ukamieniowali, tacy są dobroduszni xD
  • Odpowiedz
@Lefty: Sory, że wołam jeszcze raz, ale musisz to zobaczyć. Jakieś losowe osoby których inicjały pasują pod "Kacper B" dostają groźby ponieważ debile nawet nie zadają sobie trudu weryfikacji, czy to jest na pewno ta osoba, tylko rzucają się na kazdego, kto ma niefart mieć nieco podobne personalia. Mam nadzieje że nie odwali czegoś głupiego nigdy osoba o moim imieniu i pierwszej literze nazwiska, bo będę musiał chyba uciekać za
o.....6 - @Lefty: Sory, że wołam jeszcze raz, ale musisz to zobaczyć. Jakieś losowe o...

źródło: comment_1657228762oZsNhxwRuKq3CGY9VQU57i.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Lefty: Czy to coś złego że ludzie tak postrzegają zwierzęta? Wydaje mi się że nie, a ty jesteś z------m wykopkiem który o wszystko się p----------a, jakby Ciebie katowali to byś się spłakał i wolał o pomoc tyle w temacie jebnij się w łeb z----e
  • Odpowiedz
@Lefty: nawet nie zauwazylem poprzedniej odpowiedzi, oferta dalej aktualna, z tym, ze zapraszam do siebie, przecież nie będę z---------l pół polski pod jakiś nieistniejący adres xdddd
  • Odpowiedz