Wpis z mikrobloga

@odyn88 ja się staram nie zagłębiać w takie rzeczy, bo zbyt się potem przejmuje, ale dojechali go, że się sam zgłosił? Bo czytałam gdzieś, że dziewczyna go podje@#$a.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: jak sam widzisz, znaleźli dzięki jego dziewczynie a teraz obsral galoty i sam się zgłosił na policję.. Przypuszczam, że teraz nie wychodzi z chaty bo sprawa jest medialna a ludzie udostępniają jego morde wszędzie gdzie się da ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@odyn88: Nie trzeba znajdować go w socjal mediach bo cała Polska widziała już ten ryj, nawet żona mi pokazywała info o typie. Co jak co ale w kamienowaniu ludzi jesteśmy dobrzy
  • Odpowiedz
@Fresenius: Ja za dożywocie, wyjdzie po 5 latach to zacznie torturować dziecko albo kobietę a skończy na morderstwie mężczyzny i możliwe, że kogoś ważnego, apetyt rośnie w miarę jedzenia a psychopaci i mordercy zaczynają od zwierząt
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 35
@genkamyk: czekam na plot twist ze to jednak nie on, a internet juz wydal wyrok... a na psiarnie poszedl bo obawial sie o wlasne zycie
  • Odpowiedz
@odyn88: ale się wykopki zesrały o tego typa xD chyba czterdziesty post kopiuj wklej w gorących w ciągu ostatnich 24h, bo many kota zabił XD ehh ten portal
  • Odpowiedz
@wykopiwniczanin: bambinista w c--j wściekły niebezpieczny XD
no to torturował kogo to obchodzi pajacu xd to tylko kot
"za ścianą" wojna, świat wchodzi w zły czas i wybierz dowolne miejsce, a jest spora szansa, że ktoś tam właśnie jest zabijany, torturowany, gwałcony itd., ale tym się nie ma co przejmować nie? ale kotek to już chlipu chlipu
i nawet nie próbuj p-------ć o tym, że to kotek i niewinny, a
  • Odpowiedz
@Lefty: Lol, p---------e w stylu „inni mają gorzej”. Wiadomo, że mają, wiadomo że nawet teraz mogą dziać się gorsze rzeczy, co nie zmienia faktu, że to też jest okrutne i jak najbardziej można się tym przejąć. Szczególnie, że sprawa Polska, aktualna, związana poniekąd z wykopem, więc łatwiej się utożsamić, niż np z jakimś torturowanym zwierzęciem/człowiekiem o którego istnieniu nie masz pojęcia ¯_(ツ)_/¯.
  • Odpowiedz