Aktywne Wpisy
Adruns +19

dos_badass +1875
Pieprzony teatr, pieprzonych kanalii.
Pluję na te dwie $#^$%%
#sejm #bekazpisu #bekazpodludzi #bekazprawakow
Pluję na te dwie $#^$%%
#sejm #bekazpisu #bekazpodludzi #bekazprawakow

Skopiuj link
Skopiuj link

Wykop.pl
Rozrządu na łańcuchu nie trzeba wymieniać
#motoryzacja #samochody #glupiewykopowezabawy
@Niedobry: Ale to prawda. : D. Jeździłem 3 autami w ciągu 15 lat i w żadnym nie miałem problemu ze skrzynią biegów i o żadnych problemach nie słyszałem. Zaś troje moim znajomych jest już po remoncie skrzyni automatycznej +10k pln.
@P35YM1574: Jeden warunek - poprawia tylko na suchej nawierzchni.
@demongod: Nie. Zapoznaj się z moimi następnymi komentarzami pod tym cytowanym. Na mokrej też.
@urodzony_25_lipca: Właśnie tutaj na serio brakuje mi jakichś szerszych i rzetelnych badań. Czy w przypadku dojazdu tych 300m do świateł lepiej jest 300m jechać na luzie i
Synek z górki zawsze na luz, darmowa jazda.
@FoxX21: No super, w jakichś tam specyficznych warunkach skróci drogę hamowania. W pozostalych przypadkach jazda samochodem bez ABSu jest zwyczajnie niebezpieczna - szczególnie jak heble nierówno hamują.
Jeździłem jakiś czas Yarisem I ktory podczas hamowania na mokrym robił fikoła w prawo.
@kobiaszu: współczuje jazdy samochodem i niedbania o jego stan techniczny, a szczególnie o układ hamulcowy
- "Klima sprawna?"
- "Sprawna, do nabicia."
@jatylkozapytac: wymiana oleju nie ma aż tyle do dbania, ja wymieniam co roku, czasem 15 czasem 20 tysiecy przelece, zdarzylo mi sie nawet 28 jak sie #!$%@? i samochod po 230k (z czego prawie 200k pod moim butem) nie bierze oleju. Dlaczego? Bo o niego dbam, nie paluje na zimnym, nie dlawie na niskich obrotach, oleju