Aktywne Wpisy
mefju1 +703
Drodzy wykopowicze.
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla

placebo_ +213
całą inbę o rzekome transkobiety mogę podsumować jednym obrazkiem. dla niektórych krótkie włosy to już równa się chłop XDD #paryz2024
źródło: temp_file1587758179861509831
Pobierz

Rozrządu na łańcuchu nie trzeba wymieniać
#motoryzacja #samochody #glupiewykopowezabawy
Skraca ją, jeszcze dając ci bezpieczeństwo. Poza tym wszędzie uczą, ze hamowanie jest najlepsze na granicy zablokowania kół, nie w trakcie, co abs właśnie robi.
Powielane przez gazety typu Auto Świat
@Diplo: Jeżeli silnik nie gaśnie, ma wrzucony luz i odłączone wtryski to serio na wodę święconą musi popylać xD
@Niedobry: enjoy Twoje 7dsg oryginalny przebieg 188tkm Z NIEMIEC PEREŁKA
Umowę spiszemy na Niemca....
@LubieGroszek: "nie można jeździć na 1 biegu, on jest tylko od ruszania"
Starzy kierowcy PKS już to udowodnili ze jazda na luzie zmniejsza spalanie
A jak pomyślisz ze to działało tyłków starszych konstrukcjach to przykładowo nowe ciezarowki z tempomatem aktywnym i mapa ukształtowania terenu wrzucają same luz zjeżdżając z górki żeby zmniejszyć spalanie
@r5678: Pewnie jak niesprawny, lub żle ustawiony to wydłuża. Tarcie statyczne jest większe niż tarcie kinetyczne - logiczne jest, że skróci się droga hamowania.
Ponoć na piaskowej nawierzchni się droga wydłuża.