Aktywne Wpisy

lipson +200
źródło: 20251219_114134
Pobierz
shiningsky +72
K---a. Kupiłem sobie tydzień temu pierwsze #perfumy w dorosłym, świadomym życiu i przepadałem. Właśnie jedzie do mnie 8 flakoników arabskich XD
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 20251219_114134
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#uber chyba macie problem.
A może masz jakiś problematyczny adres i zostawia nie tam, gdzie trzeba? U mnie tak było przez jakiś czas, to też się w-------m i nadal zwracali za zamówienie dostarczone w złym miejscu (pod drzwiami sąsiada)
@Cedrik: No ale czasem są przekonani, że dostarczają pod poprawny, a że przywykli do dostawy bezkontaktowej, to potrafią nawet nie zadzwonić. No i serio, kliknij pomoc -> zamówienie mi nie dojechało i dostajesz zwrot wszystkiego. Szczególnie gdy nie ma zdjęcia z potwierdzeniem dostarczenia
No niby spoko opcja, żeby zjeść sobie obiad za free, ale takich oszustów dziecinnie łatwo odsiać i zbanować (o ile ludzie zgłaszają brak dostarczenia jedzenia). Przykładowo, jak masz gościa co jedzie pierwszy raz i od razu jest zgłoszenie nieprawidłowości to ban. Jak ktoś jeździ od
@Cedrik: to wspieraj dalej panią Jekaterinę darmowymi obiadami xD
Potem ty musisz tłumaczyć. sie ze nie dojechało
@Cedrik: mnie ostatnio okradł Polak na Uber Eats, dokładnie moje trzy zamówienia... Uber Eats nie widzi problemu ¯\_(ツ)_/¯
A upaincy mają gdzieś to ;€
@widokkrak: Bo zamówiłem sobie jedzenie? Na czym polega bycie frajerem w tym przypadku?