Wpis z mikrobloga

K---a. Kupiłem sobie tydzień temu pierwsze #perfumy w dorosłym, świadomym życiu i przepadałem. Właśnie jedzie do mnie 8 flakoników arabskich XD
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@Czypsy Odyssey Homme Armaf (miałem od kumpla rozlane 10ml, zajebiście mi się spodobał), Asad Elixir Lattafa, King Armaf, Lattafa Liam, Rasasi Hawas for Him, Lattafa Raghba Wood Intensee, Lattafa Fakhar Black, French Avenue Liquid Brun
  • Odpowiedz
@shiningsky: na tagu perfumy masz belkę, przeleć sobie jakieś popularne, poczytaj fragre, każdy ma inne preferencje xD ja to jest akurat złym przykładem bo poza kupnem 30-40 mainstrimów i kilka niszy poluję po prostu na stare batche różnych flakonów dochodzące do 2k za jeden xD najgorszy rodzaj perfumiarza chyba mi się trafił
  • Odpowiedz
burberry london

@ucho_igielne: to są takie szczochy jeśli chodzi o trwałość, lubię je ale to jest k---a pomyłka jak one są nietrwałe xD jedyne perfumy którymi robię overspray z 15 psiknięc a i tak po godzinie prawie zero czuć
  • Odpowiedz
@ucho_igielne: @shiningsky @BananowyKrol Wyznawcy Arabów pewnie mnie zjedzą ale moja opinia jest taka .Kupisz 100 arabów żeby na koniec i tak stwierdzić że żaden z nich nie ma podjazdu do oryginału i
w każdym coś męczy. Dobre Araby możnaby pewnie policzyć na palcach jednej ręki. Pewnie większość to przechodziła i na początku jest spoko ale jak przewachasz setki to poczujesz,że ta różnica jest znaczącą na korzyść oryginalnych flaszek
  • Odpowiedz
@Mkkr: araby są po to żeby kupić 1-2 i nie było szkoda ich lać jak wodę. Generalnie to są nawet niezłe zapachy ale bardzo syntetyczne no i w mojej opinii żaden arab nie ma podjazdu do oryginału, a przynajmniej jeszcze się z takim nie spotkałem.
  • Odpowiedz