Aktywne Wpisy
perseweratywnosc +612
Ewa Rowinska z #ordoiuris dołącza do klubu cudzołożnic niepokornych xD
Ordo Iuris ma wyższy wskaźnik rozwodów w swoich szeregach niż średnia dla kraju xD
#malzenstwo #bekazprawakow #konfederacja
Ordo Iuris ma wyższy wskaźnik rozwodów w swoich szeregach niż średnia dla kraju xD
#malzenstwo #bekazprawakow #konfederacja
piotre94 +98
Jak to jest, że zazwyczaj problemy natury psychicznej idą w parze z lewicowymi poglądami? ( ͡º ͜ʖ͡º) #bekazlewactwa #patologiazmiasta #psychologia
wysłałam CV do firmy w #gdynia i gdy na rozmowie dowiedziałam się jakie są widełki to otwarcie powiedziałam, że jest dla mnie znacznie za mało. Usłyszałam, że jest to max na jaki mogą sobie pozwolić ( ͡º ͜ʖ͡º) ba, miałabym zakaz opuszczania stanowiska dopóki nie skończę pracy, więc wyjście o 16:00 to byłoby marzenie, a jestem pewna, że za nadgodziny nie płacą.
Oczywiście tego samego dnia dostałam telefon, że dostałam te prace, kto by się spodziewał (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) poprosiłam o dzień do zastanowienia się ze względu na tak niskie zarobki. Pani spanikowana, że jak to inni kandydaci czekają, oni muszą im dać znać, więc muszę szybko się zdecydować.
Dzisiaj zadzwoniłam i podziękowałam. To nagle 500 zł netto podwyżki na start się znalazło XD Grzecznie podziękowałam.
KTO W POLSCE PRACUJE TEN SIE Z CYRKU NIE SMIEJE
Also jak ktoś szuka kogoś do pracy w #logistyka albo #spedycja to dejcie znać, bo szukam pracy na wczoraj XD
#januszex #pracbaza #transport #logikarozowychpaskow
Sytuacja mocno podobna do mojej po powrocie do ojczyzny, tak to juz chyba jest w tym naszym Trojmiescie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Firma duża fajna ale trzy pytania na rozmowie i wiedziałem że mimo tylu lat działalności ten dział jest głęboko w dupie
Na pytanie o zarobki ich odpowiedź niższa i to po okresie próbnym eh
Zrobili mi testy kompetencji itp itd i dadzą znać
Dzwonią że wygrałem, mówię nie dzieki...po 3s ciszy czy za ta moja stawke...ja że też nie po tym co widziałem
Wymagania jak na lekarza, a na koniec dadza Ci oferte taka, ze ledwo mieszkanie oplacisz, nakarmisz sie i auto zatankujesz xD Tego typu firmy to moje ulubione zdecydowanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Moze za duze wymagania masz? Albo szukali pracownika za stawke praktykanta? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A moze to z Gdynia jest cos nie tak? xD
@Szantos jak wyżej, jakby to była typowa spedycja w której nie mam aż takiego doświadczenia, to bym się nie denerwowała
Kooorpo
@slepauliczka: czyli ile oferowali?
@slepauliczka: xD