K-----a mirki XD wysłałam CV do firmy w #gdynia i gdy na rozmowie dowiedziałam się jakie są widełki to otwarcie powiedziałam, że jest dla mnie znacznie za mało. Usłyszałam, że jest to max na jaki mogą sobie pozwolić ( ͡º͜ʖ͡º) ba, miałabym zakaz opuszczania stanowiska dopóki nie skończę pracy, więc wyjście o 16:00 to byłoby marzenie, a jestem pewna, że za nadgodziny nie płacą.
Oczywiście tego samego dnia dostałam telefon, że dostałam te prace, kto by się spodziewał (⌐͡■͜ʖ͡■) poprosiłam o dzień do zastanowienia się ze względu na tak niskie zarobki. Pani spanikowana, że jak to inni kandydaci czekają, oni muszą im dać znać, więc muszę szybko się zdecydować.
Dzisiaj zadzwoniłam i podziękowałam. To nagle 500 zł netto podwyżki na start się znalazło XD Grzecznie podziękowałam.
KTO W POLSCE PRACUJE TEN SIE Z CYRKU NIE SMIEJE
Also jak ktoś szuka kogoś do pracy w #logistyka albo #spedycja to dejcie znać, bo szukam pracy na wczoraj XD
wysłałam CV do firmy w #gdynia i gdy na rozmowie dowiedziałam się jakie są widełki to otwarcie powiedziałam, że jest dla mnie znacznie za mało. Usłyszałam, że jest to max na jaki mogą sobie pozwolić ( ͡º ͜ʖ͡º) ba, miałabym zakaz opuszczania stanowiska dopóki nie skończę pracy, więc wyjście o 16:00 to byłoby marzenie, a jestem pewna, że za nadgodziny nie płacą.
Oczywiście tego samego dnia dostałam telefon, że dostałam te prace, kto by się spodziewał (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) poprosiłam o dzień do zastanowienia się ze względu na tak niskie zarobki. Pani spanikowana, że jak to inni kandydaci czekają, oni muszą im dać znać, więc muszę szybko się zdecydować.
Dzisiaj zadzwoniłam i podziękowałam. To nagle 500 zł netto podwyżki na start się znalazło XD Grzecznie podziękowałam.
KTO W POLSCE PRACUJE TEN SIE Z CYRKU NIE SMIEJE
Also jak ktoś szuka kogoś do pracy w #logistyka albo #spedycja to dejcie znać, bo szukam pracy na wczoraj XD
#januszex #pracbaza #transport #logikarozowychpaskow
XD
@slepauliczka: jakie stanowisko? możliwe, że u mnie szukają no ale musiałbym sprawdzić
@slepauliczka: W*