#seriale Space Force, warte waszym zdaniem zachodu? Pamiętam jak to było mocno promowane przed premierą, niektórzy spodziewali się nawet czegoś w stylu The Office, a chyba serial nie do końca trafił w gust widowni. Ja w sumie szukam teraz jakiegoś serialu, w którym przynajmniej kilka razy na odcinek się zaśmieję.
@potatowitheyes: pierwszy sezon jest okej, można nawet śmiechnąć. Ale drugi to totalne dno, wycięli wszystko co było śmieszne, nawet Fuck-Toni nikt nie powiedział ani razu.
Skąd wiesz, że się nie zawiodłeś, skoro nie oglądasz tego co ci odradzają? ( ͡º͜ʖ͡º) Mi się podobało, nie jest to poziom The Office ale do takiego obejrzenia całkiem spoko.
Space Force, warte waszym zdaniem zachodu?
Pamiętam jak to było mocno promowane przed premierą, niektórzy spodziewali się nawet czegoś w stylu The Office, a chyba serial nie do końca trafił w gust widowni. Ja w sumie szukam teraz jakiegoś serialu, w którym przynajmniej kilka razy na odcinek się zaśmieję.
źródło: comment_1656255078QGFYyFTqmk53uJ3CceYlXR.jpg
PobierzSkąd wiesz, że się nie zawiodłeś, skoro nie oglądasz tego co ci odradzają? ( ͡º ͜ʖ͡º) Mi się podobało, nie jest to poziom The Office ale do takiego obejrzenia całkiem spoko.
Nie spodziewałem się, ze może być tak dobry.