Aktywne Wpisy

Snowflake_ +12
Jakie szanse na znalezienie mężczyzny, który spełnia poniższe wymagania ma kobieta 30-letnia, raczej urodziwa (7-8/10):
1. Facet bez rozwodu, byłej żony, dzieci na koncie.
2. Max 35 lat.
3. Wysoki, przystojny, ubierający się modnie. Dobrze by było, żeby był wysportowany, ale samo zadbanie i brak brzucha też wystarczy.
4. Żadnych zakoli, braku uzębienia itp.
1. Facet bez rozwodu, byłej żony, dzieci na koncie.
2. Max 35 lat.
3. Wysoki, przystojny, ubierający się modnie. Dobrze by było, żeby był wysportowany, ale samo zadbanie i brak brzucha też wystarczy.
4. Żadnych zakoli, braku uzębienia itp.
Jakie szanse na znalezienie faceta z w/w wymaganiami?
- <10% 81.4% (1162)
- 11%-30% 9.0% (129)
- 31%-50% 2.1% (30)
- 51%-70% 7.5% (107)

hansoloxd +674
Dziecko, udowodnij że Twoja pier*olnieta nauczycielka jest przed okresem nie mówiąc że jest przed okresem: #heheszki #humorobrazkowy
źródło: IMG_5136
Pobierz

Space Force, warte waszym zdaniem zachodu?
Pamiętam jak to było mocno promowane przed premierą, niektórzy spodziewali się nawet czegoś w stylu The Office, a chyba serial nie do końca trafił w gust widowni. Ja w sumie szukam teraz jakiegoś serialu, w którym przynajmniej kilka razy na odcinek się zaśmieję.
źródło: comment_1656255078QGFYyFTqmk53uJ3CceYlXR.jpg
PobierzW sumie szkoda, bo obsada dobra.
A coś do pośmiania się, dobry serial polecicie? I raczej jakiś z tych nowych, bo starsze niż 2 lata to pewnie będę znał, chyba że coś bardzo mało popularnego.
@potatowitheyes: Chłop co nawet jednego odcinka nie obejrzy na platformie streamingowej którą ma pod ręką bo mu tak wykopki powiedziały xD
@potatowitheyes: Brooklyn 99
Jeśli szukasz sztuki lub "dobrego serialu" to nie, ale dla rozrywki jak najbardziej.
@L3gion: Wykopki prawie nigdy mnie nie zawiodły w swoich rekomendacjach, to po pierwsze, a po drugie mam taką głupią manię z książkami, serialami, filmami, że nie potrafię przerwać XD wiem, że to pewnie głupio brzmi dla kogoś, kto potrafi po 50 stronach książki stwierdzić, że mu się nie podoba, odłożyć
@Tony_Soprano93: żeby to raz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@potatowitheyes: A mnie zawiodły nie raz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Uważam że jedyna osoba która jest w stanie określić czy coś mi się podoba... to ja ¯\_(ツ)_/¯
Jeden sezon