Aktywne Wpisy
Lewusx +38
Siema.
Dziś przedstawiam transformację Rafała, Rafał ma 50 lat, jest naturalem i ma testosteron na poziomie 1100ng/dl.
Rafała prowadzę od strony treningu, od strony dietetycznej jest podopiecznym Adriana Carnivore'a.
Rafał je tylko węglowodany proste, kilka składników - miód, jabłka, mleko odtłuszczone, pomarańcze, pomidory, truskawki, banany.
Co do mięsa to głównie surowe - piersi indyka, wątróbka, żołądki, wołowina.
Przemiana trwała 3,5 miesiąca, Rafał stracił przez ten czas około 5-6kg.
Najniższa podaż kcal 2200-2300.
Dziś przedstawiam transformację Rafała, Rafał ma 50 lat, jest naturalem i ma testosteron na poziomie 1100ng/dl.
Rafała prowadzę od strony treningu, od strony dietetycznej jest podopiecznym Adriana Carnivore'a.
Rafał je tylko węglowodany proste, kilka składników - miód, jabłka, mleko odtłuszczone, pomarańcze, pomidory, truskawki, banany.
Co do mięsa to głównie surowe - piersi indyka, wątróbka, żołądki, wołowina.
Przemiana trwała 3,5 miesiąca, Rafał stracił przez ten czas około 5-6kg.
Najniższa podaż kcal 2200-2300.
emlo999 +6
Komentarz usunięty przez moderatora
@Szampion: polskie prawo administracyjne to jest zbrodnia. Nie trzeba być lewakiem, żeby przeciw niemu protestować. Już ten "kompromis" aborcyjny co był wcześniej to tragedia.
Przeciętny obywatel zachodu by protestował jak #!$%@? przy takim prawie, które mamy jak w krajach Afryki.
@Szampion: ja wiem, jak bydło i to, że tobie się wydaje, że zachowujesz się kulturalnie to nie znaczy, że dla postronnych ludzi jesteś bydłem
Komentarz usunięty przez autora
Albo sytuacja jak siedzimy w kilka osob, prawie wszyscy zjarani i czilek a nagle jeden zaczyna wydzierac się na swoja dziewczynę, że jest #!$%@?.
I tak, po alkoholu czesciej ludzie może zachowywwc się agresywnie, ale to nie znaczy, że po ziele jest tylko czillera i faza. Takie bajki
@Roman_: trigerował i lewaków i prawaków i młodych i starych dziadów a i nawet w miare inteligentnie, a potem mefedron i Kurski zrobili swoje
@Komanczo91: proszę o badanie nad negatywnym wpływem lsd albo grzybków z psylocybiną na obojętnie jaki układ organizmu, nie musi być nawet na wszystkie.
Widać masz sporą wiedzę i przytoczenie takich faktów nie powinno stanowić problemu. Tylko proszę bez wykręcania lub wklejania niezrecenzowanych badań.
Komentarz usunięty przez autora