Wpis z mikrobloga

Przy takiej "muzyce" bawią dynamiczne kinder oskarki i kinder julki w tych czasach, w wieku 16 lat będą miały już zapewne za sobą kilku, albo kilkunastu partnerów seksualnych i setki imprez / popijaw. Tymczasem ja po 20-stce nie znam ani jednego "pseudo utworu" z tej listy.
#przegryw
#depresja #samotnosc ##!$%@? #blackpill
Pobierz DamianeX1X - Przy takiej "muzyce" bawią dynamiczne kinder oskarki i kinder julki w ty...
źródło: comment_1656160653HdjScGoRMQdp1h2sVeKR1K.jpg
  • 85
@DamianeX1X: Jezus Maria, zesrał się edgelord wielki fan muzyki poważnej jakie to tera młodzież gówna słucha i w ogóle XD
Powiem Ci coś - też kiedyś taka byłam. Wyśmiewałam koleżanki z klasy, że słuchają One Direction albo Justina Biebera, bo ja to słucham instrumentali Yoko Kanno i metalu ( ͡° ͜ʖ ͡°) I wiesz co? Gówno, niech każdy słucha tego co mu się podoba.
Wcale nie jesteś
Pobierz Koritsu - @DamianeX1X: Jezus Maria, zesrał się edgelord wielki fan muzyki poważnej ja...
źródło: comment_1656176142jKegQpxmz4iOYG2BI9zGDn.jpg
@DamianeX1X: śmiesznie wygląda ta lista złożona z piosenek o ćpaniu i ruchaniu, ofc mając na uwadze że to na bal ośmioklasistów xD no ale co, dzieciaki już to mają przesłuchane z milion razy, a na balu byłby milion pierwszy. dzieciaki lepiej by zrobiły jakby w komitywie z rodzicami zorganizowali coś na własną rękę. a nie zdawać się na opinię leśnych dziadków, co oczywiście całe życie grzeczni i nienaganni.
@DamianeX1X może I tego słuchają ale pewnie co najmniej połowa piosenek była wybrana pod trolling że może nauczyciele nie zauważa i będa musieli słuchać na balu o #!$%@? w dupę ( ͡º ͜ʖ͡º)

zapominacie jak to było w tym wieku, jak dostawaliśmy anonimowe ankiety to zawsze się zaznaczało że się codziennie ćpa, chleje wude i rucha bez zabezpieczenia, a potem szokujące wyniki ankiet o patologii wśród uczniów
Ciekawą sprawą jest to, że nie ma tam żadnych utworów w języku angielskim. U nas na zakończenie 6 klasy było normalne, że leciało np. akcent kylie czy te dragonstea di dei a to było 12/13 lat czyli mniej niz te 16. Nie słuchają niczego z zagranicy?
@DamianeX1X: Muzyka jak muzyka. Akurat prawda, że tematyka niezbyt nadająca się do szkoły (co było najpewniej powodem blokady, ale kto jest organizatorem i dla kogo jest to impreza to zupełnie inny temat) i nuty bardziej do posiedzenia, pochillowania przy alkoholu na imprezie kameralnej lub poskakania na koncercie, a nie do tańca jak to na balu.
Więc Ja bym bardziej się do tego przychylał, że niech każdy słucha tego co chce, po