Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@redemptor: No to wyproś ojca, czy coś, gdziekolwiek to lewactwo widzisz aktualnie. Czy to nie aby ciebie tęcza triggeruje właśnie dlatego, że masz wyprany móżg jakimiś pierdołami i ruską propagandą o połączeniu LGBT z lewicą i marksizmem?
  • Odpowiedz
@Aokx: kopiowanie zachodnich memów na polski grunt jest nieraz bez sensu. To jest szablonowy przykład - w UK np. flaga trans jest na każdym szkolnym korytarzu w czerwcu, sa eventy, a co tydzień obok kółka planszówek, matematycznego masz jeszcze kółko LGBT. W Polsce gdzie masz krzyż obok zegara i godła w każdej klasie, a religia katolicka jest wykładana kilka godzin w tygodniu nijak ma się ten mem do rzeczywistości.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@LebronAntetokounmpo: Po szkołach łażą jakieś dziwactwa w kolorowych włosach, tęczowych torbach, obrożach i innych akcesoriach że sklepu zoologicznego, więc mógł.
Wezmę kupię smycz przypnę takie coś kaganiec założe i się skonczy,. Chce być takie coś traktowane jak kundel to będzie.
  • Odpowiedz
@Aokx: Pewien mój nieżyjący kolega powiedział, że rzeczy typu szkoła i praca należy zostawiać tam gdzie one są. Mi też chciało się rzygać kiedy musiałem żyć szkoła po szkole lub pracą po pracy.
  • Odpowiedz
@Aokx codziennie albo nawet kilka razy dziennie postujesz coś z tęcza i LGBT, masz jakąś obsesję czy po prostu skrycie chcesz to LGBT propagować na wykopie?
  • Odpowiedz
@Sandrinia: @fuechsinn: Chcecie zobaczyć dużo tęczowych flag to zobaczcie filmiki z pyrkonu z przed kilku dni, właśnie dziewczynki takie jak wy najczęściej chodziły z tymi flagami...
  • Odpowiedz