Aktywne Wpisy
Mietek66348 +21
#konfitura
Każdy kto popiera konfiturę jesy chory psychicznie .. skoro chce ktoś parkować tak jak mu wygodnie jak to robi nie wy jesteście od tego ormowcy żeby karać kierowców
Chyba jeden z drugim jeszcze nie trafił na kogoś kto “nie odpuści “
Każdy kto popiera konfiturę jesy chory psychicznie .. skoro chce ktoś parkować tak jak mu wygodnie jak to robi nie wy jesteście od tego ormowcy żeby karać kierowców
Chyba jeden z drugim jeszcze nie trafił na kogoś kto “nie odpuści “

pepepanpatryk +568
Możecie mówić na mnie freethinker ale jak wszedłem na ten live i zobaczyłem cała ta śmietankę influenserska i wszystkich oświeconych celebrytów to aż mnie obrzydzenie wzięło. Szczególnie Borys Szyc wzywający swoich kolegów miliarderów "rzućcie parę baniek it's just money", odkleja totalna ale ważne że syn gra w golfa a kolega jest w Australii, kumacie w Australii!
Nie ma to jak j---ć państwo na podatkach rzucić ochłap na zbiórkę i już sumienie czyste.
A
Nie ma to jak j---ć państwo na podatkach rzucić ochłap na zbiórkę i już sumienie czyste.
A

@LebronAntetokounmpo: na którą teoretycznie trzeba się zapisać. To nie wina szkoły tylko rodziców.
Komentarz usunięty przez moderatora
@LebronAntetokounmpo: mysle ze powinienes pojsc dalej, idz na forum swojego Kętrzyna czy innego Boborowa i tam sobie pisz, co cie obchodza polskie problemy skoro nie ogarniacie swojej kuwety Kętrzynskiej? XDDDDD
Nie skądże znowu kultura ani nowe zjawiska społeczne wcale nie idą z USA na zachód a potem do nas nieeeee jak były pseudoprotesty BLM w Ameryce to w Polsce ani jedna Julka nie leżała na ulicy w ramach tych „protestów” ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Fajne fikoły robisz, takie niezbyt udane
Porównanie koszykówki, rozrywki z polityką to dopiero fikołek, nawet nie będę tego tematu kontynuował xD
Źle je określiłem? Powinienem był napisać inne wioski, osady, kontynenty czy może polis?