Aktywne Wpisy
Prime_Show_MMA +357
Uwaga WYKOP.PL! Jako Federacja Prime Show MMA chcielibyśmy się z Wami serdecznie przywitać. Z tego konta przekazywane będą dla Was ekskluzywne treści i newsy ( ͡° ͜ʖ ͡°) odnośnie Naszej Federacji.
Jest to oficjalny profil Federacji.
Prosimy @Bezi77 o potwierdzenie legitności konta.
Zostawiajcie obserwacje, więcej informacji na temat PRIME 8 w poniedziałek. Przewidujemy także różne konkursy, dlatego prosimy o dużą aktywność.
#famemma #primemma
Jest to oficjalny profil Federacji.
Prosimy @Bezi77 o potwierdzenie legitności konta.
Zostawiajcie obserwacje, więcej informacji na temat PRIME 8 w poniedziałek. Przewidujemy także różne konkursy, dlatego prosimy o dużą aktywność.
#famemma #primemma
kontodlabeki +25
najpyszniejsza herbata everrr
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#programista15k #it
Z jednej strony się zgodzę, umowa to umowa. Z drugiej... szkoda mi na to życia. Będę siedział i robił takie rzeczy jeszcze przez jakieś 40 lat. Nie chcę przez 40 lat klepać jakiś dziwnych kursów czy uczyć się frameworków czy podejść o
Komentarz usunięty przez autora
Natomiast, jeśli ktoś przychodzi do firmy na b2b gdzie taka forma umowy jest "wymuszona" przez pracodawce to jedyne co odpowiadam jeśli ktoś ma zastrzeżenia, że mam dodatkowe zlecenia - odpowiadam: "dziękuję za rekrutację". Nie rozumiem co to za niewolnicze podejście? W innych zawodach typu wykończeniówka albo rękodzieła
Komentarz usunięty przez autora
Na b2b nie ma czegoś takiego jak czas i miejsce pracy. Koleś ma firmę która obsługuje kilku klientów i nic ci do tego, jeśli terminowo wykonuje robotę, która mu zlecasz
Ale wąsy, ja #!$%@?ę xD
Widać że ryj czerwony z przepicia, ale do biura codziennie na ósma, zobaczyć jak LUDZIE SIEDZO W ROBOCIE, gapiąc się w ekran xD.
Masz umowę na dostępność i gotowość do podjęcia zadań od pracodawcy w ciągu 8 godzin. Jeśli pracodawca nie potrafi ci ich zapewnić to jego problem.
@yggdrasil: i co? Naucz się asynchronicznej pracy. Ja nawet jak pracowałem z biura to szedłem w ciągu dnia biegać albo na silke, niektórzy na 2h na lunch wychodzili.
xD na UOP miałbym chyba 6k mniej do ręki co miesiąc. Weź najpierw skończ szkołę i pójdź do pracy bo nie wiesz o czym gadasz. Chyba że to po prostu cope etatowca xd
@Morus123: Rodo obowiązuje tylko w UE (GDPR)
@cyjannn: Czyli trafiłem w sedno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@arthurn: Bo nikt za takie gowno pieniadze ktore jego firma daje nie przyjdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak podpisujecie umowy o zakazie konkurencji to rozumiem bierzecie wyzsza wyplate w ramach rekompensaty, prawda?
@lostm0st: zakaz konkurencji w gastro ja #!$%@? xD to juz trzeba byc zerem zeby cos takiego komus zaoferowac