Wpis z mikrobloga

@PodniebnyMurzyn: Niby debil ale kasa samoobsługowa to powinien być dodatek a nie zmuszają wszystkich żeby z nich korzystać. W tym tygodniu byłem w lidlu a że operuję tylko gotówką to poprosiłem o otwarcie tradycyjnej kasy,pani powiedziała że man sam się skasować a ona odbierze pieniądze,po skasowaniu wszystkiego okazało się że muszę poczekać do tradycyjnej kasy bo jestem 3 w kolejce do płacenia¯\_(ツ)_/¯ i to jest normalne?
  • Odpowiedz
@PodniebnyMurzyn: Skoro ciekawszymi rzeczami nazywasz wypisywanie gimnazjalnych haseł jak pierwotni ludzie na skałach typu "xD" to nie mam pytań. Goń na procesje w takim razie i rób ciekawsze rzeczy "wolny" człowieku zniewolony stroną ze śmiesznymi obrazkami.
  • Odpowiedz
@Kulek1981: Ale co jest żenadą? Że ktoś nie ma mentalności chłopa pańszczyźnianego i oczekuje wynagrodzenia/benefitu za pracę którą powinien wykonywać pracownik Lidla?
  • Odpowiedz
@Kulek1981: No i koles nie miał tej opcji, jak tez mam cały koszyk z------y zakupami to tez mi się nie uśmiecha tego samemu kasować bo i tak trzeba to potem popakowac , samoobsługowe to powinno być narzędzie do rozładowania ruchu dla osób co maja kilka rzeczy tylko i elo, a nie całe kosze zakupów
  • Odpowiedz
@Kulek1981: Według mnie niewolnikiem jest ten kto nie oczekuje wynagrodzenia za pracę. Ale może mamy różne pojęcie niewoli. Wczoraj w Biedronce do kas samoobsługowych naliczyłem kolejkę 8 osób. W Tradycyjnej 2 osoby, ja byłem trzeci. Jak wychodziłem ze sklepu w kasach samoobsługowych czekano na Panią kasjerkę, która zaakceptuje kolejny krok do bycia niezależnym i szczęśliwym. Kolejka nie bardzo się ruszyła. Myślę jednak , że kasjer szybciej jest w stanie Cię
  • Odpowiedz
@PodniebnyMurzyn: Skoro ciekawszymi rzeczami nazywasz wypisywanie gimnazjalnych haseł jak pierwotni ludzie na skałach typu "xD" to nie mam pytań. Goń na procesje w takim razie i rób ciekawsze rzeczy "wolny" człowieku zniewolony stroną ze śmiesznymi obrazkami.

@morion: Uuu, ale mi pocisnaleś w internecie ( ͡º ͜ʖ͡º) Szkoda mi czasu na internetowe przepychanki z jakimś frustratem, co się p-------l, że używam "xD" na wykopie...
  • Odpowiedz
@PodniebnyMurzyn: Niby szkoda Ci czasu, niby masz ciekawsze rzeczy do zrobienia, a jednak odpisujesz cały czas i do tego nie na temat. A do czego mam się przyczepić skoro nie podałeś ani jednego argumentu, a zabierasz głos w dyskusji gdzie jedynie podajesz jakieś hasła nic nie znaczące typu "bajt" "xD" "usuń konto" "frustratem", "p-------ł". Obniżasz jakość dyskusji i jak spojrzysz na całość to jedynie Ty z towarzystwa zachowujesz się jakby
  • Odpowiedz
@morion jeżeli bierzesz na powaznie i przyznajesz rację temu typowi z argumentem że powinni mu płacić za samoobsługę to masz zbędna literę 'i' w nicku ( ͡º ͜ʖ͡º) owszem, system kas samoobsługowych nie jest idealny, bramki w Lidlu to glupota, ale generalnie te kast są o niebo lepsze niż stanie w kolejce, po prostu trzeba myśleć i wiedzieć jak kasować produkty, albo ze przyjście tam z
  • Odpowiedz