Aktywne Wpisy
paxtax +8
#hydraulika Jak odkręcić taką srubę? #remontujzwykopem
źródło: Zrzut ekranu z 2024-12-06 16-12-16
Pobierz
Ech, dorosły chłop ze mnie, a płaczę jak bóbr.
Mieszkam w domku jednorodzinnym. Latem przychodziła do mnie taka pół-oswojona kotka, której dawałem jeść. Jak zaszła w późną ciążę, to wystawiłem jej pudełko na tarasie, żeby ona mogła bezpiecznie urodzić, a ja ją złapać i wysterylizować i z czasem zabrać i rozdać dzieciaki.
Po urodzeniu w połowie września początkowa nie skorzystała z "oferty", tylko jak zwykle raz dziennie przychodziła coś przekąsić. Ale jak zrobiło się
Mieszkam w domku jednorodzinnym. Latem przychodziła do mnie taka pół-oswojona kotka, której dawałem jeść. Jak zaszła w późną ciążę, to wystawiłem jej pudełko na tarasie, żeby ona mogła bezpiecznie urodzić, a ja ją złapać i wysterylizować i z czasem zabrać i rozdać dzieciaki.
Po urodzeniu w połowie września początkowa nie skorzystała z "oferty", tylko jak zwykle raz dziennie przychodziła coś przekąsić. Ale jak zrobiło się
źródło: 20240930_142608
Pobierz

źródło: comment_1655362940lsNVoZmdxf2zAiGQPNz3IJ.jpg
PobierzKasa tradycyjna to najlepsze co mogło w sklepach wymyśleć. Zazwyczaj nie muszę przez to stać i czekać na kasjerkę, aż mi zaakceptuje p--o lub pójdzie z gotówką nie wiadomo gdzie po resztę i nie muszę czegokolwiek skanować aby wyjść z zasieków.
Poza tym masz wolność, możesz jako konsument wybrać sklep gdzie nawet nie będziesz
@morion: Nie mieszkam od lat w Polsce więc zapytam - o co chodzi z tym brakiem możliwości płacenia gotówką w kasie samoobsługowej? Widziałem takie kasy w różnych krajach i zawszę mają możliwość płacenia gotówką. Zamontowanie podajnika do monet i banknotów to jest
źródło: comment_16553811563nVArSUq2NJR2Jr9jd2RWz.jpg
PobierzZamysł kas samoobsłuhowych był taki, że bierzesz kilka produktów do łapy np. napój i jakieś buły, kasujesz, wychodzisz. Kilka minut jak się spieszysz. Natomiast jakaś mądra głowa
@morion Jaki debil? Właśnie z RiGCz-em. Jeśli ktoś woli kasę samoobsługową to w pytę, niech do niej idzie. Sam pomysł jest spoko. Ale zwykłe kasy też powinny być otwarte. Jak mam 3 rzeczy na krzyż to samoobsługowa jest super. Jak mam n------y koszyk zakupami na tydzień to chcę to spokojnie wyładować na taśmę i spakować w miarę kasowania przez kasjerkę.
@morion ale jesteś typowym Januszem, co boi się zmian i nowości. Przeskok na sklepy samoobsługowe to też wielki problem. Jak to muszę sam chodzić po sklepie i szukać produktów i wkładać je do koszyka, wykonuję przecież czyjąś pracę.
Nie pasuje, to nie kupuj.
Nie powinien, a może.
Nie ma nic lepszego niż samoobsługowe, ale wykopek się zesrał bo mu koronka z głowy spadła xD
Ciekawe, czy tak samo się zesrywasz o promowanie roweru zamiast auta, gdzie spadek komfortu jest nieporównywalnie większy.
@kolopo: tak było nie zmyślam XD
babka kazała Ci się samemu skasować w samoobsługowej a później stałeś w kolejce do zwykłej żeby zapłacić, przecież taka sytuacja