Aktywne Wpisy
paxtax +8
#hydraulika Jak odkręcić taką srubę? #remontujzwykopem
źródło: Zrzut ekranu z 2024-12-06 16-12-16
Pobierz
Ech, dorosły chłop ze mnie, a płaczę jak bóbr.
Mieszkam w domku jednorodzinnym. Latem przychodziła do mnie taka pół-oswojona kotka, której dawałem jeść. Jak zaszła w późną ciążę, to wystawiłem jej pudełko na tarasie, żeby ona mogła bezpiecznie urodzić, a ja ją złapać i wysterylizować i z czasem zabrać i rozdać dzieciaki.
Po urodzeniu w połowie września początkowa nie skorzystała z "oferty", tylko jak zwykle raz dziennie przychodziła coś przekąsić. Ale jak zrobiło się
Mieszkam w domku jednorodzinnym. Latem przychodziła do mnie taka pół-oswojona kotka, której dawałem jeść. Jak zaszła w późną ciążę, to wystawiłem jej pudełko na tarasie, żeby ona mogła bezpiecznie urodzić, a ja ją złapać i wysterylizować i z czasem zabrać i rozdać dzieciaki.
Po urodzeniu w połowie września początkowa nie skorzystała z "oferty", tylko jak zwykle raz dziennie przychodziła coś przekąsić. Ale jak zrobiło się
źródło: 20240930_142608
Pobierz

źródło: comment_1655362940lsNVoZmdxf2zAiGQPNz3IJ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@niemamkoncepcji: mimo to napisales ten komentarz.. Dzbanizm mocny.
@Colis: gosc wytknal bledy w systemie a ty sie
Na sklepy samoobsługowe też narzekasz, że trzeba chodzić, a nie jak kiedyś tylko stać i patrzeć?
Jedna i druga rzecz służy do czego innego, nie chcesz, nie korzystaj, ktoś cię batem goni do tych kas?
xD
Do czego byla przewidziana kasa samoobslugowa?
Mozna znacznie lepiej ogarnac sposob kasowania jak np w decathlonie gdzie nie bujasz sie z szukaniem kodu, odkladaniem, czekaniem na
@zbyssto: @PeterFile: To się nie opłaca przy drobnicy i marży dyskontów, chyba że chciałbyś dopłacić za każdy RFID. Lepszym sposobem byłoby
@IIIlIII: Dlatego wypłaty z bankomatów masz za darmo, a za wypłatę w okienku
@zbyssto: Jak, skoro trzeba mieć aplikację i podpiętą kartę płatniczą?
@IIIlIII: Tak, bo płacisz za obsługę fizyczną. Tak jak płacisz w cenie produktów za obsługę kasy, a nie masz
I taki delikwent wejdzie do żabki drugi delikwent z drugą karta przytrzyma drzwi i wyniosą pół sklepu z cyganami na spółę o 3 w nocy.
Chcesz sie ponapinac to spotkaj sie z rodzina.