Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@Cztero0404 od serii f nie słyszałem tego. Największy hejt spadł na E60. E90 nie było specjalnie krytykowane. E92 M3 zostało z miejsca klasykiem mimo, że silnik pod względem trwałości to padaczka. Co do bobrów to na żywo wyglądają dużo lepiej jednak jeśli chodzi o serie 4 poprzednia wygląda nadal super i nigdzie nie było to auto hejtowane pod względem walorów stylistycznych.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Cztero0404 M3 E92 stało się klasykiem z miejsca gdyż wyglądało obłędnie i to były już czasy gdzie nie stosowano V8 tylko doładowane jednostki.

E92 320d oczywiście nie jest i raczej nie będzie klasykiem ale M3 i wzykle 3 nie ma wspólnych części. To całkiem inne auta.
  • Odpowiedz
@Bubsy3D: Ponadczasowa bryła, E39 wygląda dziś jak stary wóz. E60 mimo prawie 20 lat na karku dalej wygląda świeżo. Oczywiście ze zderzakami z M'ki, bo te zwykłe to żart.
  • Odpowiedz
@uytx: Oops. Chciałem napisać dziwak. Sorki ( ͡° ͜ʖ ͡°)

E92 M3 zostało z miejsca klasykiem mimo, że silnik pod względem trwałości to padaczka.

@Bubsy3D: Podobno jest to przesadzona afera. E46 też musiały mieć panewki wymieniane i tak często jest w autach o bardzo wysokich osiągach. Ostatecznie wymiena co 60k to nie jest aż tak duży koszt dla kogoś kto jeździ takim autem. Spalanie 20L na
  • Odpowiedz
Oops. Chciałem napisać dziwak. Sorki ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@cwlmod: wybaczam i w takim razie mogę odpowiedzieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Bobry są brzydkie, e39 jest ładne, e46 tak samo ale uważam, że e60 było dobrym projektem. W środku wygodne na długie podróże, z fajną felgą i lekko obniżone wygląda sportowo, a jednocześnie nie wyzywająco. Światła imo są super, szkoda że się
  • Odpowiedz
wybaczam i w takim razie mogę odpowiedzieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@uytx: Dziękuję ( ͡° ͜ʖ ͡°)

e60 było dobrym projektem

Przecież te światła są okropne, a tył jakoś nie pasuje do reszty bo jest kanciasto-obły. Szczególnie szkaradne są bazowe wersje z małymi felgami, bo wyglądają przy tej wielkiej budzie jak kółka od innego auta. M5 wygląda faktycznie kozacko, no ale nie można mówić o całej generacji
  • Odpowiedz