Wpis z mikrobloga

Tę generację projektował Polak

@Bubsy3D: Nie, Jacek Frohlich odpowiadał za projekt F10. E60 to era Chrisa Bangla.

W stosunku do E39 i F10 - E60 wygląda jak biedniejszy krewny. Ale E61 M5 w wiśniowym kolorze bym tulił do końca życia <3
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@kipowrot te BMW wygląda blado przy finalnej wrlersji poloneza. Nie potrafię znaleźć przewagi niemieckiego auta nad dziełem narodu polskiego i koreańskiego. Zresztą ceny na rynku wtórnym to potwierdzają. Polonez w super stanie z początku produkcji +-70-120k, E60 super stan początek produkcji 35k. Nie mówiąc o wersjach specjalnych poldka.
  • Odpowiedz
@Bubsy3D: To zdjęcie mnie tylko utwierdza w moim przekonaniu. Ja nie twierdzę, że E39 jest brzydkie, ale na pewno E60 wygląda znaaacznie nowocześniej. Choć wiadomo, to subiektywne zdanie
  • Odpowiedz
@BShKF: W głowę sie przypadkiem nie uderzyłeś? E60 ma okropny wyglad i tylko lubią boczna jakos sie broni. E39 miało idealne proporcje i stylizacje i w ogole nie yad Aha stare auto. F10 jest wlasnie w stylu e39 a nie tego szkaradztwa od bangla
  • Odpowiedz
W głowę sie przypadkiem nie uderzyłeś?

@cwlmod: Rozumiem, że nie mam prawa do własnego zdania na subiektywny temat i tylko Ty możesz mieć rację, nie?
  • Odpowiedz