Aktywne Wpisy

splinter96 +196
jprdl xD
źródło: 1000009452
Pobierz
mirko_anonim +82
✨️ Kiedy rodzice chcą, abyś wrócił do byłej dziewczyny Ⓘ
Jest mi smutno. Z powodu moich rodziców. Przez 7 lat byłem z dziewczyną z mojej miejscowości (małe, 30-tysięczne miasto). Planowaliśmy ślub. Ona mnie zdradziła, oszukiwała, odkryłem to i skonfrontowałem z nią, z dnia na dzień mnie zostawiła. Przez rok dochodziłem do siebie, że życie mi się ułożyło. Dostałem stabilną pracę w urzędzie centralnym mającym przedstawicielstwo w naszej miejscowości (jak na tą okolicę to
Jest mi smutno. Z powodu moich rodziców. Przez 7 lat byłem z dziewczyną z mojej miejscowości (małe, 30-tysięczne miasto). Planowaliśmy ślub. Ona mnie zdradziła, oszukiwała, odkryłem to i skonfrontowałem z nią, z dnia na dzień mnie zostawiła. Przez rok dochodziłem do siebie, że życie mi się ułożyło. Dostałem stabilną pracę w urzędzie centralnym mającym przedstawicielstwo w naszej miejscowości (jak na tą okolicę to

#kredythipoteczny #nieruchomosci #ekonomia #komunizm
źródło: comment_16548584274SAR2VxBWXpWrB4KbpoYSL.jpg
PobierzPolacy lubią kapitalizm, ale tylko wtedy gdy dzięki niemu zyskują, w momencie straty ten sam kapitalizm już jest be.
@analboss: haha esencja tagu. Ile razy się widziało tutaj wzrostowiczów jak się wywyższali że jacy to inwestorzy wspaniali ile to oni czego nie mają. A jak są pierwsze problemy to na głównej ląduje
@testinkow: Cóż, to jest samonapędzające napędzające się koło s----------a
1. Ci co mają lepiej przez to srają na głowę tym co mają gorzej
2. Ci co mają gorzej wiedzą, że ci co mają lepiej im nasrają
@mookie: To nie o to chodzi, że nie potrafią. Potrafią, ale jeśli jest opcja przerzucić koszty na kogoś innego, to głupio by nie skorzystać.
Jak ktoś wziął kredyt ze zmiennymi stopami po 2020 i nie starał się go jak najszybciej spłacić, to był albo kompletnym idiotą, albo polskim januszem.
Pis już dawno rozwalił gospodarkę, a w czasie
Poza tym Polacy głupi są, bo nie wyciągają wniosków z niczego. Najpierw akcje z frankowiczami nie dały do zrozumienia, że jak banki dają "tanie"