Aktywne Wpisy
fanatykwedkarstwa2 +247
4e68a9f9a671 +120
To, że Uznański poleciał w kosmos to spory sukces. Mało kto ma taką możliwość, bo nie każdy ma takie wykształcenie i doświadczenie. Doktorat z wyróżnieniem na francuskiej politechnice, ekspert w CERN, operator LHC, recenzent projektów satelitarnych, wykładowca SERESSA, autor książek i licznych artykułów, badacz. Poleciał na orbitę, żeby wykonać misję polegającą m.in. na wykonaniu szeregu eksperymentów (znalazłem info o 13).
Jest to niewątpliwie człowiek, którym Polska może się chwalić na lewo i
Jest to niewątpliwie człowiek, którym Polska może się chwalić na lewo i
źródło: 517942006_1154620116706440_8404758772666927592_n
Pobierz

źródło: comment_1654838083Bvgem3QAQ98nzwdbLgOddw.jpg
Pobierz@motokate: Tak tak, zwłaszcza gdy miga się od każdego wspólnego wypadu albo pali buraka i nie wie co powiedzieć kiedy jedziesz z nim windą, na próby nawiązania small talk zwiesza głowę i przytakuje tak jakby przeżywał torturę.
@Phyrexia: Ale jeżeli oni sobie coś cenią, to na chusteczkę próbować ich na siłę przeciągnąć na swoją stronę?
@motokate: Tak tak, zwłaszcza gdy miga się od każdego wspólnego wypadu albo pali buraka i nie wie co powiedzieć kiedy jedziesz z nim windą, na próby nawiązania small talk zwiesza głowę i przytakuje tak jakby przeżywał torturę.
@Phyrexia: Ale zdajesz sobie sprawę, że ludzie najczęściej kumplują się z kimś kto im odpowiada? Jak mi ktoś nie siądzie to nie spędzam z nim czasu
W dziale ma być I z reguły jest integracja. Poza nim? XD
J---ć tępe cipy z hr
źródło: comment_1654855398GfLINZU7mSO5UcknSwlDnN.jpg
Pobierz@dal_: A przyszło Ci do głowy, że jeśli w kuchni jest więcej pracowników, HR pracuje poprzez interakcję i wykorzystuje nawet taki moment by popytać czy czegoś im nie potrzeba, co poprawiłoby im quality of work itp.? Ubzdurałaś sobie, że praca polega na siedzeniu na tyłku i klepaniu w klawiaturę.
@dal_:
Też programiści:
@motokate: nie chodzi o to, że jest jakiś przymus rozmowy, niemniej jednak wydajesz się męczący jako współpracownik
@Phyrexia: ty w to serio wierzysz czy myślisz, że jak napiszesz to na wykopie, to dostaniesz premię?
My nie mamy żadnych problemów z socjalizowaniem się w pracy czy po pracy. To takie hr-ówy jak ty traktują nas jak dzieci albo upośledzonych, którym trzeba mówić
Co do wyjazdu, ja akurat lubię mieć dobre relacje w pracy, ale w korpo nienawidziłem wyjazdów. Zamknięte grupki, w które ciężko się wpasować i powszechny ostracyzm - a
Polish, do you speak it?
Komentarz usunięty przez autora