Aktywne Wpisy

Rembrant +69
W zeszłym tygodniu posadzone do gruntu 5000szt Jalapeno i 2000szt innych ostrych odmian
Mój tag do obserwowania #jalapenofarm
(。◕‿‿◕。)
#chilihead #gotujzwykopem #chili #ostrezarcie #ogrodnictwo
Mój tag do obserwowania #jalapenofarm
(。◕‿‿◕。)
#chilihead #gotujzwykopem #chili #ostrezarcie #ogrodnictwo
źródło: temp_file2031113851680737406
Pobierz
yaszczur +1039

źródło: comment_1654838083Bvgem3QAQ98nzwdbLgOddw.jpg
Pobierz@Phyrexia: czyli zrobienie z relacji służbowej relacji niesłużbowej - tylko po co? Do pracy chodzisz dla realizacji zadań i zarabiania pieniędzy czy żeby się z koleżankami poklepać po pleckach?
@adibor: No cóż, spójrzmy wprawdzie w oczy, dużo jednak JEST upośledzonych socjalnie. :D I mówię to jako programista
@matwes miało być IT a brzmi jak kabaret.
@Grx: chyba jak ma się podejście w stylu 'zachowujesz się w sposób, którego nie rozumiem, więc jesteś nienormalny'
@dal_: praca zdalna upowszechniła się od dwóch lat. W ilu teamach i w ilu firmach pracowałeś w tym czasie? Jak długo pracujesz zdalnie? Bo ja pracowałem w trzech teamach w ramach jednej firmy i mam wrażenie że większość ludzi w taki sposób pracuje, w sensie że jakby zebrać czas poświęcony pracy to wyjdzie
@adibor: normalność definiuje się tak jak postępuje większość społeczeństwa, więc tak, odtępstwo od większości jest nienormalnością. Oczywiście niekoniecznie jest to złe.
I w życiu nie chciałabym wrócić do pracy z klientem, chociaż zdolności interpersonalnych mi nie brakuje + jestem dość towarzyska... Byłam bardzo dobra w pracy
@GodEmperorWasRight: Dlatego praca kojarzy Ci się z nieprzyjemnym obowiązkiem i robieniem zadań. Porządny HR sprawia, że chce Ci się tam pracować a praca jest podejmowaniem wyzwań, współdziałaniem z ludźmi których lubisz. Dlatego HR nazywany jest sercem firmy. Jeśli jest słaby, wtedy pracownicy czują się niedobrze i szukają innej firmy, która płaci więcej. Jeśli HR prowadzony jest we właściwy sposób, wyższa
Komentarz usunięty przez autora