Aktywne Wpisy

darknightttt +62
Kończę właśnie związek bo mam dość. Jak nie posprzątałam to jest syf. Jak powiem, że jest syf to ogarnie np kuchnię a reszty nie widzi. Od jakiegoś czasu wycofuje się ze sprzątania, olewam jak i on i mam wrażenie, że jemu bałagan nie sprawia problemu. Mi ogromny. To samo z gotowaniem. Jak nie ugotuję to najwyżej będzie „zamówmy coś”. Wolę uporządkowane życie.
A największy hit to teksty zmieniłaś się, nie uśmiechasz się.
A największy hit to teksty zmieniłaś się, nie uśmiechasz się.

stary_grat +191
od tygodnia:
- nie wale narkotyków
- nie jem fastfoodow
od wczoraj:
- nie wale browarów
- nie wale narkotyków
- nie jem fastfoodow
od wczoraj:
- nie wale browarów

Nie mam pojęcia dlaczego ktoś może woleć napoje z cukrem, niżli zero.
Sam wiem zastanawiam jak to jest, że na zachodzie można, na Bałkanach można, a w PL masz do wyboru colę zero i pepsi max albo Fante czy Sprite w specjalnych sklepach w absurdalnych cenach
@Loginconajmniej4znaki: moglbys linka podrzucic? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@smk666: bo to akurat prawda. Sam słodzę erytrytolem, ale na tym polega bycie słodzikiem że nie ma wartości odżywczych bo nie jest wchłaniany, więc jak najbardziej może wywoływać sraczkę w dużych ilościach, na podobnej zasadzie działała choćby olestra i też powodowała podobne efekty
A co do coli zero to też smak był dla mnie dziwny na początku, ale jak
Żeby człowiek musiał zakupy z dostawą zamawiać bo tylko tam jest towar ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@krzysiek944: sprawdź etykietę, u mnie kiedyś Lidl miał fajną wodę smakową zero, ale zamienili ją na wersję z cukrem. W Biedronce za to jest woda smakowa zero.