Aktywne Wpisy

darknightttt +62
Kończę właśnie związek bo mam dość. Jak nie posprzątałam to jest syf. Jak powiem, że jest syf to ogarnie np kuchnię a reszty nie widzi. Od jakiegoś czasu wycofuje się ze sprzątania, olewam jak i on i mam wrażenie, że jemu bałagan nie sprawia problemu. Mi ogromny. To samo z gotowaniem. Jak nie ugotuję to najwyżej będzie „zamówmy coś”. Wolę uporządkowane życie.
A największy hit to teksty zmieniłaś się, nie uśmiechasz się.
A największy hit to teksty zmieniłaś się, nie uśmiechasz się.

stary_grat +191
od tygodnia:
- nie wale narkotyków
- nie jem fastfoodow
od wczoraj:
- nie wale browarów
- nie wale narkotyków
- nie jem fastfoodow
od wczoraj:
- nie wale browarów

źródło: comment_1654689849DFdeOIq0sxSejkrmY60dY4.jpg
Pobierzźródło: comment_1654689956T54WXGSSPeT4u2mBIngibM.jpg
PobierzW Polsce wciąż pokutuje opinia, że od słodzików dostaje się sraczki, artretyzmu i raka to i zbyt mniejszy. Kiedyś polałem matce coli zero to spojrzała na mnie jakbym chciał ją otruć po czym wylała i nalała sobie hoop coli z cukrem.
@smk666: przy dużych ilościach ksylitolu tak się nie dzieje?
Jak jesz ksylitol na łyżki to tak ale nie w ilościach jakie znajdziesz w porcji napoju. Polecam też erytrol, nie ma takich efektów i osobiście preferuję go względem ksylitolu.
a cola zero lidlowa bije na glowe coca cole
odkrylem jak zaczalem bojkotowac cole gdy nei wyszla z rosji (moze i glupie ale olac to)
i lepszy smak i koszt smieszny:)
@cutecatboy: no dokładnie, i cola zero czeka na kolejną dostawę dopiero jak zejdzie cała reszta palety zwykłej. Chore
@Beszczebelny:
Pewnie tak mają skonstruowane umowy, że na każda paletę zerówki dostają 5 palet zwykłej.
Komentarz usunięty przez autora