Zazwyczaj gear jest tworzony na podstawowej postaci jaką jest właśnie człowiek a potem skalowany na inne rasy jak jakieś orki czy undedy i na człowieku wygląda on najlepiej bo nie jest zmasakrowany skalowaniem.
@yahoomlody: w morrowindzie koty miały zajebiste perki do grania złodziejem, chyba głównie dlatego.
Problemem RPGów z wieloma rasami jest to, że większość graczy woli wybrać jak najefektywniej, czyli jeżeli chce grać daną klasą to wybierze daną rasę, typu elfi mag/łucznik, niziołek łotrzyk, jakieś zwierzęce/magiczne rasy druid itd. itp. Dodatkowym problemem jest to, że nie masz pojęcia czego spodziewać się po danym RPGu i człowiek zawsze jest tym "uniwersalnym" wyborem, w
@Kulek1981: p---------e, po prostu łatwiej jest się przenieść do świata przedstawionego przez grę kiedy twój awatar przypomina Ciebie nie ma tam żadnego paradoksu wyboru
@arkan997: w grach rpg chodzi o to żeby wczuć się swoją postać, a w jaką postać możesz się wczuć bardziej niż postać mężnego rycerza jak z bajek które znasz od dzieciństwa? Różnie w rpg i mmorpg wybierałem klasy specjalizacje relacje ale jak już grać to tylko człowiekiem! Po co tracić czas na inne rasy skoro można grać rasą doskonałą pod każdym względem?
Wedlug was jakie sa dobre zarobki na uop netto miesiecznie w okolicach 28-30lat? Ja jestem jakis odklejony jak mi sie wydaje ze takie 14k/mies to w sumie jest malo czy rzeczywiscie to jest malo? Warszawa #zarobki #pracbaza #praca
źródło: comment_1654664308rFUx29KwjVw4jGDWz3ArS3.jpg
PobierzProblemem RPGów z wieloma rasami jest to, że większość graczy woli wybrać jak najefektywniej, czyli jeżeli chce grać daną klasą to wybierze daną rasę, typu elfi mag/łucznik, niziołek łotrzyk, jakieś zwierzęce/magiczne rasy druid itd. itp.
Dodatkowym problemem jest to, że nie masz pojęcia czego spodziewać się po danym RPGu i człowiek zawsze jest tym "uniwersalnym" wyborem, w
Komentarz usunięty przez autora
@mikroblogplus_official: lol world of warcraft chociażby