Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 306
@arkan997: Paradoks wyboru, opisywany nieraz. Nasze mózgi nie lubią zbyt dużej ilości możliwości i gdy mają taki wybór, zwykle stawiają na sprawdzone opcje.
  • Odpowiedz
@arkan997: chyba w takich grach tylko raz wybrałam granie czlowiekiem i tylko dlatego, że miał dobre perki.
Kuźwa gra w której są orki, trole, gnomy, krasnoludy, elfy itp i wybrać granie człowiekiem...
Ja zawsze trola albo gnoma brałam. Czasem orka a w najgorszym wypadku elfa (jak jnne rasy nie mogły być daną klasą)
  • Odpowiedz
@arkan997: rasę często wybieram różną choć nigdy jedną z tych niskich, klasa so najczęściej złodziej ale najbardziej lubię wojownika/złodzieja, nigdy nie wybrałem kobiety jak moją postać
  • Odpowiedz
@arkan997: tak jest bo ludzie lubia immersje, wczuc sie w bohatera i swiat, pamietam ci od baldurs gate 3 mieli bol dupska ze nikt nie chce grac ich demonicznymi czarownicami tylko wszyscy wyklikali czada z mieczem xD
  • Odpowiedz
@arkan997: A ja tam zawsze gram kobietą ¯\_(ツ)_/¯. Nie lubię grać chłopem. I jak się da to włócznie. Miecze nie są złe ale ich popularność mnie zniechęca.
  • Odpowiedz
Kuźwa gra w której są orki, trole, gnomy, krasnoludy, elfy itp i wybrać granie człowiekiem...

@Tyrande: typowa różowa poleciała na egzotykę nawet w grze ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz