Aktywne Wpisy

bartlomiej_rakowski +361
Ja już gotowy, pół godziny mi zajęło zapakowanie butelek, tj. odkręcenie każdej, nadmuchanie, zakręcenie i ułożenie do wora (bo po pół roku co poniektóre się mocno zassały). Aż musiałem wziewy wziąć bo mnie płuca i krtań spuchła od dęcia w butle xD Wyszły 3x pełne worki 150L. Już wiem, że nie dostanę za to 150 zł, a z 15 zł bo bym ich z torbami puścił xD dzięki @ChlopoRobotnik2137 za weryfikację.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
NissanZ32 +130
#systemkaucyjny w #szwajcaria a raczej jego brak. Praktycznie każdy sklep który sprzedaje produkty w plastiku ma obowiązek je też przyjmować. W praktyce oznacza to, że każdy sklep poza jakimiś mikro żabkami ma pojemniki na butelki PET i pojemniki plastikowe np. po płynie do płukania prania. Nie ma żadnej kaucji, butelka może byc zgnieciona. Wystarczyłoby zrobić coś takiego, w połączeniu z tradycyjnymi kubłami na plastiki pod blokami. No ale
źródło: image
Pobierz

Pograłem razem z intrem niecałą godzinę i już wiem o co chodziło graczom parę lat temu jak gra wyszła. Te twarze, te animacje, są okropne. Jakby miały wyraz wiecznego zdziwienia u niedorozwiniętej intelektualnie osoby. Myślałem, że to tylko czepialstwo, ale to naprawdę psuje rozgrywkę. Mam nadzieję, że po paru godzinach przestanę na to zwracać uwagę.
A grafika w poprzednich grach była znacznie gorsza, ale w przypadku Andromedy razem z lepszą grafiką pominięto realizm. Podobno częsty błąd, który występowałem dawno temu. Ale Andromeda wcale tak dawno nie wyszła, a BioWare to przecież poważny producent.
#gry #masseffect
źródło: comment_1654633871coUh2bBnlZbF3bDRszBa5w.jpg
Pobierz@Chrystus: Animacja wchodzenia i schodzenia po schodach dalej budzi mnie z krzykiem.
@Chrystus: Tia, od dawna nie.
Ja kisłem niemiłosiernie przy przechodzeniu Andromedy ale bawiłem się w miarę nieźle. Ta mimika kojarzyła mi się trochę ze strojeniem min do małych dzieci kiedy chcesz je rozbawić xD
źródło: comment_1654637275V8fxmAwl2QjZSuCbaPTdPm.jpg
Pobierz@Chrystus: Przestaniesz.
Twoją uwagę będą skutecznie odwracać kiepska fabuła i drewniane dialogi.
Sam miałem 3 podejścia do tej gry, nie skończyłem i więcej w to grać nie zamierzam.
@Chrystus: "każdy jest piękny, nawet jak wyglądasz jak ziemniak".
Ciesz się, że nie ma w Andromedzie samych grubasów ¯\_(ツ)_/¯
źródło: comment_1654675356nsgCvTY3j3hf11LLRagdcj.jpg
Pobierzhttps://www.nexusmods.com/masseffectandromeda/mods/693
https://www.nexusmods.com/masseffectandromeda/mods/185?tab=files (version A)
co robią - pierwszy dodaje opcję przełączania się między favourites bez delaya między skillami, drugi dodaje więcej punktów do rozwoju, fajnie to ze sobą współgra bo wtedy imho te profile mają większy sens, i w samej grze mało było punktów do rozwoju aby jakoś fajnie korzyści poczuć z tych profili, tj nie dało się za bardzo fajnie postaci rozwinąć, z tymi