Wpis z mikrobloga

Skończyłem całą trylogię Mass Effecta. To teraz wziąłem się za Andromedę, oczywiście Deluxe Edition, czyli zapewne z poprawkami.
Pograłem razem z intrem niecałą godzinę i już wiem o co chodziło graczom parę lat temu jak gra wyszła. Te twarze, te animacje, są okropne. Jakby miały wyraz wiecznego zdziwienia u niedorozwiniętej intelektualnie osoby. Myślałem, że to tylko czepialstwo, ale to naprawdę psuje rozgrywkę. Mam nadzieję, że po paru godzinach przestanę na to zwracać uwagę.

A grafika w poprzednich grach była znacznie gorsza, ale w przypadku Andromedy razem z lepszą grafiką pominięto realizm. Podobno częsty błąd, który występowałem dawno temu. Ale Andromeda wcale tak dawno nie wyszła, a BioWare to przecież poważny producent.
#gry #masseffect
Chrystus - Skończyłem całą trylogię Mass Effecta. To teraz wziąłem się za Andromedę, ...

źródło: comment_1654633871coUh2bBnlZbF3bDRszBa5w.jpg

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Chrystus: parę lat temu było gorzej( ͡° ͜ʖ ͡°) te najbardziej memiczne naprawiali bodaj ręcznie w patchach. Przechodziłem na premierę, bugów było trochu. Mam na origin ale od tamtej pory jakoś nie chce mi się do tego wracać mimo iż nie jest to zła gra
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Chrystus:
Ja kisłem niemiłosiernie przy przechodzeniu Andromedy ale bawiłem się w miarę nieźle. Ta mimika kojarzyła mi się trochę ze strojeniem min do małych dzieci kiedy chcesz je rozbawić xD
  • Odpowiedz
@Chrystus: problemem Bioware jest to, że EA każe im używać silnika, z którym oni za bardzo nie umieją się obchodzić. Kurde z Frostbitem od jakiegoś czasu to nawet DICE nie bardzo umie się dogadać( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Te twarze, te animacje, są okropne. Jakby miały wyraz wiecznego zdziwienia u niedorozwiniętej intelektualnie osoby

@Chrystus: "każdy jest piękny, nawet jak wyglądasz jak ziemniak".
Ciesz się, że nie ma w Andromedzie samych grubasów ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Chrystus: ogólnie andromeda fajna jest z dwoma modami:

https://www.nexusmods.com/masseffectandromeda/mods/693
https://www.nexusmods.com/masseffectandromeda/mods/185?tab=files (version A)

co robią - pierwszy dodaje opcję przełączania się między favourites bez delaya między skillami, drugi dodaje więcej punktów do rozwoju, fajnie to ze sobą współgra bo wtedy imho te profile mają większy sens, i w samej grze mało było punktów do rozwoju aby jakoś fajnie korzyści poczuć z tych profili, tj nie dało się za bardzo fajnie postaci rozwinąć, z tymi
  • Odpowiedz