matixrr
115
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
MrBeast
Z------e Streamable, z najlepszego serwisu hostingowego stali się największym gównem.
302
matixrr
202
e.....m
@LuxEtClamabunt: przekładają na za 3 lata a wynik turnieju uznaje się za nierozstrzygnięty, turniej jest "zawieszony". Potem czekają 3 lata i grają powtórkę. Gorzej jeśli ktoś w trakcie przejdzie na emeryturę wtedy trzeba wołać szamana i cofać czas i dzieje się to tylko w wielkim szlemie, nikt inny nie ma budżetu na to.

60
Majku_
@matixrr streamable usuwa filmy, gyfcat nie działa w aplikacji wykopu, a linku nie da się wyciągnąć, by odpalić w przeglądarce, zaś upstream wywala reklamy i filmu brak

I nic, nie obejrzę tego (╯°□°)╯︵ ┻━┻
38
burbonek7
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
32
F1A2Z3A4
skąd mam wiedzieć, co sport to inne zasady. W piłce nożnej w niektórych przypadkach przekłada się mecz na inny dzień.

@LuxEtClamabunt: Daj link do tego meczu, który przełożono z powodu kontuzji piłkarza, żeby zdąrzył na niego wrócić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
12
jutokintumi
@matixrr: skomle jak mała dziewczynka
11
fan_comy
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
6
Wegetujemy
@matixrr: ( ಠ_ಠ)
4
NanuszJowak91
4
firyt
@LuxEtClamabunt: no raczej nie wygrywa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
4
giorgioborgio
giorgioborgio
@matixrr: rozchodzi to
3
matixrr
3
g.....s
g.....s
@matixrr: Cieszy mnie to niezmiernie. Rusek z pochodzenia w barwach niemiec. Lepiej byc nie może. Szkoda że mu tej nogi nie urwało
3
matixrr
2
UgAnDuS85
UgAnDuS85
@matixrr nie przepadam za nim - jednak wielka szkoda dla widowiska bo mecz naprawdę mega ciekawy
2
P.....z
P.....z
@jutokintumi: 4 razy skokowy w prawej nodze mi poszedł i za żadnym razem tak nie wyłem
2
matixrr
2
XpedobearX
bo dużo grałem w siatkę a tam to częsta kontuzja i również tak nie wyłem jak mała dziewczynka. Mimo, że parę razy ból był taki, że prawie zemdlałem.

@michalm8708: Różnie ludzie odreagowują. Ty będziesz kisił w sobie to, a on pojęczy i rozładuje. Dochodzi do tego też świadomość, że właśnie p---------ś turniej.
2
zielinski998
@matixrr: wrocila karma za przypierdzielenie rakietą w sędziego xD
1