Aktywne Wpisy
lajsta77 +19
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
vegeciak +2
Mam taki sprzęt:
procesor AMD Ryzen 7 5800X
pamięć G.Skill 16GB 3600Mhz CL16
grafika AMD Radeon RX 6900 XT
płyta Gigabyte B550 Aorus Master
dysk ADATA 2TB SX8200 Pro
procesor AMD Ryzen 7 5800X
pamięć G.Skill 16GB 3600Mhz CL16
grafika AMD Radeon RX 6900 XT
płyta Gigabyte B550 Aorus Master
dysk ADATA 2TB SX8200 Pro
Która opcja najlepsza?
- 2 dyski NVMe naraz i nieco gorsza wydajność grafik 12.5% (3)
- 1 dysk NVMe, drugi do szuflady 8.3% (2)
- 1 dysk NVMe, 1 SATA bez wpływu na grafikę 79.2% (19)
No normalnie jak ten dzban z video, z tym, że mój dzban jechał prosto i mnie doskonale powinien widzieć, a jak nie mnie to czerwone światło. Przestaje się dziwić, że jest na nas taka nagonka, skoro jest wśród nas tylu zjebów. Pora założyć jakiś klan dobrych rowerzystów którzy będą jeździć z łukami i strzelać strzałami w szprychy tym zjebom XD
#zalesie #kolarstwo #rower #prawojazdy #pedalarze
Ale przyjdzie tu pewnie zaraz pewien spec, który pokaże statystyki kolizji wg ustalonych sprawców, i powie, że rowerzyści to aniołki, bo wg
Komentarz usunięty przez moderatora
Strzelanie z łuku do szosonów super :D Ale niestety niewykonalne. Ale można spróbować zrobić kampanie, aby obrzydzić źle praktyki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rozdartapyta: też mi się tak wydaje, takim samym zjebem będzie pedalarz po tym jak zasiądzie do swojego blaszanego rydwanu. Oskarek z BMW co mu trudno kierunek włączyć będzie się stosował do przepisów jadąc rowerem? Taki c--j.
„Wszystkie przepisy możesz traktować jako podpowiedzi, te znaki zakazu i nakazu. Czerwone światło ostrzega tylko, że coś może jechać z boku. Nie zatrzymuje cię fizycznie, nie musisz stać na tym skrzyżowaniu.
Zazwyczaj nie ma czasu na hamowanie.
Jeżeli
@iErdo
@rozdartapyta:
Nieduża część bo takie sytuacje zdarzają się rzadko i nie tylko Polaków bo dzieją się na całym świecie ¯\_(ツ)_/¯
Kiedyś gościa coś trafi jak będzie przelatywał na czerwonym. Mały problem, jak zabije siebie, ale może zrobić krzywdę komuś.
Dużym problemem jest brak reakcji policji na wykroczenia. Nie raz widziałem jak pedalarz odwala coś na oczach policji, a ci kompletnie nic, żadnej reakcji.
A za jazdę na ostrym kole po drodze publicznej to dawał bym maksymalny mandat, czyli 5000 zł (choć z tego co wiem, to jest max 1500
Niegłupia teoria. Może faktycznie, po prostu, jesteśmy z-----i - to by tłumaczyło wszystko.
@iErdo: