Aktywne Wpisy

No to jak, wykopki specjaliści od "woke" i #przypadkowymurzyn ? #przypadkowaazjatka jest git, czy jednak nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°) To jeszcze Polska czy już Korea? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000006273
Pobierz
Mochizuki +333
źródło: temp_file653075012706981327
Pobierz

źródło: comment_1653835810vElUoquYYhujImc8OcJEh0.jpg
PobierzWołam @michau507
Co do hobby to mam takie swoje jedno przez ktore nie mam czasu nigdzie wyjsc, takze nie zawsze jest to dobre rozwiazanie.
W klubie czy na jakiejs imprezie masowej to bedziesz stanowil
Komentarz usunięty przez autora
@Strigiformesman: a jednak niektórym samotnym przegrywom takie wyjścia (nie jedno wyjście) pomogło ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kamilo67: w sensie się wspinać czy zwiedzać? Jest bardzo dużo postów odnośnie wyjazdów na wspinaczkę na fb (pewnie zależy od miasta czy dużo).
@MatthewV3: i jak, planujesz gdzieś wyjść?
Bym aż tak bardzo Ciebie nie cisnął / męczył, gdybyś we swoich wpisach aż tak bardzo nie pisał o samotności;
wiem że masz myśli przeróżne i nie masz zbytnio na nic ochoty, ale po prostu można odnieść wrażenie z twoich wpisów (zarówno tutaj jak i na SS), że masz myśli samobójcze dlatego że
Wieś jest dosyć dużym ograniczeniem jeżeli chodzi o życie towarzyskie. Myśli samobójcze i anhedonia są spowodowane głównie samotnością. Autentycznie najwięcej przyjemności w chwili obecnej sprawia mi pisanie na wykopie i SS, jako że jest to jedyna dla mnie forma interakcji z ludźmi.