Aktywne Wpisy

MonazoPL +88
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
thority +179

źródło: comment_1653456096S7D8JM8zTKLBWsTsY1bzCf.jpg
Pobierz@Mopek666: xD no może jak jesteś małpą, która nie rozumie relacji międzyludzkich
@niochland: Nie mierz mnie swoją miarą. xD Owe próby przyjaźni z kobietami, wynikały z mojej przyjaźni z ich ówczesnymi partnerami. Sam zawsze stawiałem przyjaźń ponad ruchanie, nie miałem problemów z kontrolą instynktów ale sam fakt ich istnienia, mocno wpływał na sytuację, bo druga strona miewała problemy z ich kontrolą.
@pekak: Co konkretnie oznacza, że nie szanuję swoich znajomych? Zresztą rozmawiamy o przyjaźni. Czy fakt, że nie spałem z dziewczynami swoich przyjaciół to oznaka braku szacunku? Nie rozumiem.
Uważam również, że przyjaciół to ma się w życiu max 2-3 osoby, a tak naprawdę to
Komentarz usunięty przez autora