Wpis z mikrobloga

Twierdzimy, że ten popęd prędzej czy później się pojawi i będzie wpływał na znajomość.

@Mopek666: xD no może jak jesteś małpą, która nie rozumie relacji międzyludzkich
  • Odpowiedz
@DrTRAPH0USE no nie, wartości wyzsze maja duzo wieksze znaczenie w osiągnięciu szczecia niz wytrysk, chyba ze jestes na poziomie psów, to ok. Moge peklowac swoja parterke dziennie, trzeba tylko znalezc normalna osobę.
  • Odpowiedz
Jak ktoś s---------y społecznie przyjaźni się z innymi s-----------i społecznie to jak myślisz, co z tego wyjdzie?

@niochland: Nie mierz mnie swoją miarą. xD Owe próby przyjaźni z kobietami, wynikały z mojej przyjaźni z ich ówczesnymi partnerami. Sam zawsze stawiałem przyjaźń ponad ruchanie, nie miałem problemów z kontrolą instynktów ale sam fakt ich istnienia, mocno wpływał na sytuację, bo druga strona miewała problemy z ich kontrolą.
  • Odpowiedz
To oznacza, że nie szanujesz swoich znajomych i nie potrafisz wejść z nimi w głębsze relacje.

@pekak: Co konkretnie oznacza, że nie szanuję swoich znajomych? Zresztą rozmawiamy o przyjaźni. Czy fakt, że nie spałem z dziewczynami swoich przyjaciół to oznaka braku szacunku? Nie rozumiem.
  • Odpowiedz
@Mopek666: w sumie to podbijam. Przyjaźń, ale taka prawdziwa, a nie koleżeństwo, praktycznie zawsze kończy się zaangażowaniem jednej ze stron. Jeśli ktoś myśli inaczej to raczej nie zna życia, ewentualnie jest "tą drugą" osobą. No i z reguły dziewczyny umieją rozgraniczyć relacje, i to facet pęka szybciej, no ale to nie jest zawsze reguła.

Uważam również, że przyjaciół to ma się w życiu max 2-3 osoby, a tak naprawdę to
  • Odpowiedz
@dabi: bardziej mnie uderzyło to piwko przed pracą niż trzymanie jakiegoś orbitera we friendzonie. Nie chciałbym takiej patuski zatrudniać na żadnej pozycji, nawet jak to łączenie 2 elementów przy taśmie całą zmianę.
  • Odpowiedz