Wpis z mikrobloga

• 44
Przykro się robi jak się spojrzy na typa, ale co się dziwić jeśli jest friendzonie trwający już 4 lata :c
  • Odpowiedz
@darsky: @dabi: sugerowanie, że nie można/ nie powinno się przyjaźnić z babą ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@red7000: Przyjazn damsko męska nie istnieje. Zazwyczaj jest to przyjazn ze strony kobiety i zakochany facet ktory zrobi wszystko, nawet bedzie wysluchiwal o jej spotkaniach z innymi facetami, byleby spedzic z nią czas, bo ineczej niz pod przykrywką przyjazni nie potrafi, bo ona nie odwzajemnia uczucia.
DrTRAPH0USE - > @darsky: @dabi: sugerowanie, że nie można/ nie powinno się przyjaźnić...
  • Odpowiedz
@DrTRAPH0USE zawsze moze istniec jakis tam rodzaj pociagu ale pisanie, ze to powod dla ktorego przyjazn nie istnieje to niesamowite brednie. Geje np. tez nie moga miec przyjaciol mezczyzn? A jak twoja teoria ma sie do znajomych plci przeciwnej bedac w zwiazku? Myślisz, ze każda relacja ma na celu kopulacje? To juz przerastaja ludzkie pojecie ;d
  • Odpowiedz
panowie w zwiazkach nadal speklowaliby przy pierwszej lepszej okazji gdyby tylko mieli pewność że nie będzie konsekwencji.

@DrTRAPH0USE: Nope.

Miałem taką dobrą koleżankę. Miałem wtedy dziewczyny, bywałem sam, ale jakoś nigdy nie byłem zainteresowany (choć to była/jest dość atrakcyjna osoba). Czasami brakuje "chemii" i tyle. To akurat dobrze.
  • Odpowiedz
@DrTRAPH0USE: Jakie niesamowite p---------e xD
Da się przyjaźnić z jakąś osobą i uważać ją za osobę dobrą do przyjaźni, ale też taką, z którą na dłuższą metę w realiach związkowych by sie nie wytrzymało bo ma cechy które w przyjaźni nie przeszkadzają ale w związku mogłyby już razić.
W ogóle 2/10 bo odpisaned xD
  • Odpowiedz
a i przestańcie pisać o tym, że macie znajome dziewczyny. Między przyjaźnią a znajomością jest zasadnicza różnica, a tu poruszany jest temat przyjaźni. W ogóle dzisiaj wszyscy mają 'przyjaciół'. Gość widzi się z laską raz w tygodniu i to jest jego 'przyjaciółka', która ma potwierdzać jego argument. Przyjaciele na fejsbuku, instagramie, w pracy, wszędzie przyjaciele ;)
  • Odpowiedz