Aktywne Wpisy

Wrrronika +78
Jak mnie biedronka wkurza, no nie mogę xD
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
źródło: 1000063959
Pobierz
p0melo +12
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

#linux #sysadmin
RHELa się używa, bo wsparcie techniczne jest. Głównie w USA tego używają
U nas CentOS, bo to darmowy RHEL był
Ale u mnie w firmie się używa Debiana i Ubuntu
Teraz tylko Ubuntu
@siemawpadajdomejkuchni: Jak to co poza tym? Korpo są w stanie wybrać gorszy produkt ale z lepszym wsparciem 24/24 i tu nie ma nic głębszego do zrozumienia. U mnie w korpo jak jest incydent to gość z Red Hata jest na lini max
Debian/Ubuntu - więcej pakietów
Centos/Rocky/Alma/RHEL - dłuższe wsparcie
Dokumentacja RedHata może nie omawia wszystkich aspektów systemu, ale to co jest w niej zawarte na 1000% działa. Z Debianem czy Ubuntu jest moim zdaniem różnie i podłużnie.
@siemawpadajdomejkuchni: suport
Np zwiśnie ci serwer to robisz snapshota w vmware jak sie skonczy dajesz reset.
Potem dajesz vm2core na snapshota i dajesz redhatowi i oni analizuja co sie zdupczyło no chyba ze sam umiesz analizowac kernel za pomoca crash