Aktywne Wpisy

wujek_mikazjusz +897

WielkiNos +216
Psiarz zobaczył na półce sklepowej obok środków na insekty, płynów na krety i sprayów odstraszających kuny (wszystkie wg niego w porządku i pełna akceptacja, bo przecież to szkodniki i ktoś może ich nie chcieć na swoim podwórku):
środek odstraszający psy - Aaarghhh nie może być! Skandal!!! Dehumanizacja piesków!!! (XDDDDD).
No trzymajcie mnie xd
#psiarze #belazpodludzi #patologiazmiasta #chorobypsychiczne #jezykpolski
środek odstraszający psy - Aaarghhh nie może być! Skandal!!! Dehumanizacja piesków!!! (XDDDDD).
No trzymajcie mnie xd
#psiarze #belazpodludzi #patologiazmiasta #chorobypsychiczne #jezykpolski
źródło: temp_file7800043670380178685
Pobierz

#programowanie #pracait
1. Wysyłasz sybi (#pdk)
2. Odzywa się rekruterka, która robi wstępny wywiad i pyta czym się zajmujesz, jakie masz z grubsza doświadczenie i sprawdza czy pasujesz do
źródło: comment_1652830986FjkNvppwywH0zPFDmb0Ikl.jpg
Pobierz@belmond324: Tak I polecam wykupić premium i przećwiczyć pytania dla Google. Najlepiej wszystkie. Mi zajęło to kilka tygodni, aby wymiatać.
@belmond324: nie, po prostu musisz znać algorytm. Zacznij od poprawnych podpowiedzi i przepisania - w trakcie przepisywania zaczniesz kumać. No niestety, trzeba przez to przebrnąć.
No i jak przystało na firmę z gigantycznym hajsem, pisanie kodu odbywa się w google docs. (。◕‿‿◕。)
@mirasKo-Kalwario: Na seniora jedynie UoP możesz liczyć 40k PLN brutto. Nie wiem czy któraś firma z FAANG zatrudnia na b2b bezpośrednio.
@WhiskyRomeo: @yuio: nikt wam nawet nie da tych 40k brutto na łapę. Może z bonusami/akcjami to tak. L5 (ichniejszy senior) ma 25k brutto PLN + bonusy + akcje.
@rskk: za późno...