Aktywne Wpisy

naganiaczherculesa +315
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

SystemHalted2_0 +118
Moment przejścia z Windows 11 na Fedorę był chyba najlepszą decyzją od bardzo dawna. Serio, jakby ktoś mi wcześniej powiedział, że system może nie walczyć ze mną tylko po prostu działać, to bym nie uwierzył. To dojrzały, szybki i elegancki system, który daje mi pełną kontrolę i nie próbuje na każdym kroku wciskać konta online, telemetrii, reklam ani asystentów z AI, których nikt nie prosił.
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
źródło: temp_file1560360692872629706
Pobierz

Adam: witam wszystkich, wiele osób zarzuca nam, że u nas tylko Patrole i Patrole. Całe szczęście dziś, dzięki uprzejmości Mirka mamy możliwość jak w terenie sprawdza się mniej popularne auto, więc Patrola siłą rzeczy nie będzie.
Właściciel auta: opowiada przez pół minuty o aucie.
Patryk: no, fajne nawet, ale mnie nie przekonuje. Jednak Patrol jest lepszy, porządniejszy, ma to coś. Tym bardziej, jeśli tym czymś jest silnik 3.0D od BMW.
Następuje pięciominutowy pokaz możliwości Patrola z BMW, Patryk robi łututututu, sarny przestają znosić jaja, pędy sosny spadają z okolicznych brzóz.
Paweł: No, mnie życie nauczyło że taka na przykład Toyota się psuje (jakaś archiwalna przebitka z warsztatu), a Patrol wiadomo, szczególnie taki z silnikiem od BMW to jest coś. Więc ja nie zamierzam już kombinować z innymi samochodami.
Następuje krótki pokaz możliwości Patrola Pawła. Ujęcia i montaż pierwszorzędne.
Adam: to by było na tyle mam nadzieję, że zadowoliliśmy tych, którzy chcieli czegoś innego niż Patrol. Już wkrótce premiera naszej ręcznej wyciągarki, z różnych względów będzie kosztowała tyle co dwa grzechotniki, ale wiadomo że wyciągarka ręczna jest lepsiejsza i bardziej tru.
Po emisji programu cena "mniej popularnego auta" na portalach ogłoszeniowych +70%
#offroad #terenwizja #4x4
@nie_mientki: nie wiem na ile twój opis oddaje prawdę, ale jest fajny i zabawny. xD
może z jeden odcinek widziałem, 4x4 to nie mój świat.
no i w-----a mnie, że przez offroad te sarny jaj nie znoszą. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@nie_mientki: xD
A te gadanie o patolu to mocno pżerysowałeś.
@mpetrumnigrum: Od początku taki był zamysł( ͡° ͜ʖ ͡°)
@xoes: i mimo tych/takich wad, Złomnika jakoś lubią.
Wystarczy mieć coś interesującego przekazać, forma przekazu to już tylko estetyka. Dla mnie drugorzędna sprawa.
- amatorski montaż jest
- mam poczochrany łeb
- mówię niewyraźnie
- ale najważniejsze że jeżdżę ulubionym autem Terenwizji czyli...... Discovery 2 i to jeszcze V8 (słaba opinia nawet u tych co jeżdzą D2) ;p
@mpetrumnigrum: Chyba masz na myśli polski YT,
https://www.youtube.com/hashtag/dirteveryday