Aktywne Wpisy
Operator_imadla +68
Ostatnio na Reddit był wpis jak koleś wziął 50k USD kredytu żeby grać na giełdzie i w krótkim czasie obrócił to w 2 mln USD. Myślicie że to dobry pomysł wziąć kredo na grę? Szybko by się zwróciło #gielda

#6poziomraka, cala historia.
Elo,
Wczoraj minął dokładnie rok odkąd dowiedziałem się, że mam guza mózgu (skąpodrzewiak G3). Ścieżka do tej pory:
- operacja w styczniu na świadomce (doświadczenie nie z tego Świata)
- terapia skojarzona radio/chemio w marcu/kwietniu, 30
Elo,
Wczoraj minął dokładnie rok odkąd dowiedziałem się, że mam guza mózgu (skąpodrzewiak G3). Ścieżka do tej pory:
- operacja w styczniu na świadomce (doświadczenie nie z tego Świata)
- terapia skojarzona radio/chemio w marcu/kwietniu, 30
źródło: PXL_20250719_191318803.MP
Pobierz

@CudMalina: proponuje jeszcze zakazac pomidorow, ogorkow i kart pamieci sim, a bo dlaczego nie, zakazmy wszystkiego
@Tymajster: rzecz w tym, że picie wody nigdy nikomu nie przeszkadza, dlatego twoja argumentacja nie ma sensu. W zakazie palenia chodzi o to, żeby nie naruszać czyichś granic, a nie żeby przestrzegać prawa w imię unikania kary pieniężnej
@pan-bartolomeu-dias: W Warszawie jest taki zakaz.
Każdy kij ma dwa końce, jednym chłostasz kogoś kto ci nie pasuje, drugim dostajesz po łbie, im więcej zakazów, tym więcej problemów, prosta sprawa. A bardziej niż o zakazy chodzi o kulturę, jestem palaczem i nie zapale nawet w
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Woda jest niezbędna do funkcjonowania. Nie znam organizmu opartego o np. glikol propylenowy.
Twój argument jest bez sensu. Wymyśl inny ( ͡° ͜ʖ ͡°).