Wpis z mikrobloga

Jak w tym kraju ma być normalnie jak zwracam ziomeczkom uwagę żeby na peronie nie palili a oni o c--j panu chodzi xdxdxd #zalesie
  • 131
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wonsz337: nie wiem może dlatego że na peronach jest zakaz palenia i na każdym słupie jest tabliczka o tym informująca. Już nie mówiąc o biernym paleniu. Zwierzęta mają więcej rozumu
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 95
@motke: jak stał daleko od ludzi i nikomu nie wadził to się p------------z bez powodu
Jak śmierdział tak obok innych to mu trzeba było tego kiepa do d--y wsadzić, jak ja tych śmierdzieli nienawidzę
  • Odpowiedz
a oni o c--j panu chodzi

@motke: zależy od kontekstu. Jak stał między ludźmi to źle. Ale jak staną na zawietrznej 10 metrów od innych a ty się przysrałeś jak służbista to pytanie z twojego wpisu dotyczy ciebie. Perony są duże i można palić i nikomu nie przeszkadzać.
  • Odpowiedz
Perony są duże i można palić i nikomu nie przeszkadzać.

@Tymajster: A o ile łatwiej by się nam żyło jakby ludzie przestrzegali takich prostych rzeczy. Jest zakaz palenia to się nie pali, a nie wymyśla warunki kiedy można.
  • Odpowiedz
@Tymajster: Bez sensu porównanie. Przyjmij do wiadomości że p-------y po prostu okropnie śmierdzą. I nie ma się co zastanawiać czy ktoś jest daleko czy blisko, czy wieje czy nie wieje, w którą stronę wieje, czy wiatr zmienia kierunek czy nie. No nie, nie pali się wśród ludzi i tyle. Tym bardziej jak jest zakaz.
I dotyczy to też elektronicznych papierosów. Nie interesuje mnie czy to jest smakowa para wodna -
  • Odpowiedz