Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
za kilka dni będę podłączony do sieci światłowodowej, będę podpisywał umowę z Orange, gdzie dostanę router Funbox 3.0.
potrzebowalbym informacji jak ten router rozsiewa zasieg wifi. muszę mieć zasieg wifi przy bramie wjazdowej na działce. aktualny router od tmobile (huawei b525s) rozsiewa zasieg na tyle dobrze, że brama oddalona o ok. 30 metrów i mająca na swojej drodze ścianę domu dziala bez problemów. funbox też da radę? na necie wyczytałem, że ktoś miał problemy ze ledwo 7 metrów zasięgu bylo
natomiast napęd do bramy specjalnie kupilem z modułem wifi żeby móc z dalszej odległości ja otworzyc + ustawic automatyczne otwieranie i zamykanie o danej godzinie więc wifi przy bramie to mus. zasieg
@RobiS: jesli go nie będziesz go oddawał, to mozna go chyba ustawic jako acess point
dzięki wszystkim za pomoc