Aktywne Wpisy
p0melo +15
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +124
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

za kilka dni będę podłączony do sieci światłowodowej, będę podpisywał umowę z Orange, gdzie dostanę router Funbox 3.0.
potrzebowalbym informacji jak ten router rozsiewa zasieg wifi. muszę mieć zasieg wifi przy bramie wjazdowej na działce. aktualny router od tmobile (huawei b525s) rozsiewa zasieg na tyle dobrze, że brama oddalona o ok. 30 metrów i mająca na swojej drodze ścianę domu dziala bez problemów. funbox też da radę? na necie wyczytałem, że ktoś miał problemy ze ledwo 7 metrów zasięgu bylo
natomiast napęd do bramy specjalnie kupilem z modułem wifi żeby móc z dalszej odległości ja otworzyc + ustawic automatyczne otwieranie i zamykanie o danej godzinie więc wifi przy bramie
@RobiS: jesli go nie będziesz go oddawał, to mozna go chyba ustawic jako acess point
dzięki wszystkim za pomoc