Aktywne Wpisy
Kopytnik_1 +20
#przegryw #przegrywpo30tce #pieklomezczyzn #takaprawda #wojna
Bądź samotnym facetem. Urodziłeś się w biednej rodzinie. Od dzieciaka pomagałeś rodzicom, a jako nastolatek pracowałeś zarobkowo. Idź na studia, na które w dużej mierze sam łożyłeś, również z pracy, a także ze stypendium naukowego. Dużo nauki kosztem życia towarzyskiego. Skończ studia, których wybór okazał się być błędem. Marna praca, nieduże zarobki. Wciąż jesteś sam. Seks? No gdzieś tam jest, w telewizji czy coś, ale nie w
Bądź samotnym facetem. Urodziłeś się w biednej rodzinie. Od dzieciaka pomagałeś rodzicom, a jako nastolatek pracowałeś zarobkowo. Idź na studia, na które w dużej mierze sam łożyłeś, również z pracy, a także ze stypendium naukowego. Dużo nauki kosztem życia towarzyskiego. Skończ studia, których wybór okazał się być błędem. Marna praca, nieduże zarobki. Wciąż jesteś sam. Seks? No gdzieś tam jest, w telewizji czy coś, ale nie w
wieszjo +17
Don Kasjo? Widziałem kilka jego walk, czasami się pośmiałem z konferencji ale to wszystko, nigdy nie byłem jego jakimś wielkim fanem, po prostu jak walczył to rzuciłem okiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma
@Tytanowy_Lucjan: Zmień media. ¯\_(ツ)_/¯
@biliard: Jakieś przykłady dobrych mediów? Z chęcią sprawdzę.
Z kolei prawnik i urzędnik (wydział Prawa i Administracji) najczęściej użerają się z patologią szeroko rozumianą i koniec końców specjalizują się w jednej dziedzinie i rypią w tym przez 40 lat... Teraz też #!$%@?ło radców prawnych tyle, że trzeba być dość dobrym prawnikiem, żeby coś zarobić.
Są plusy dodatnie i ujemne
to pasta??
@pestis
Xd ale wy ograniczeni jesteście. Chyba że wasz komentarz to bait ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Tytanowy_Lucjan: Tak się właśnie myśli o dziennikarstwie, jak się głównie czyta mirko i to, co ląduje w znaleziskach. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Współcześni dziennikarze są po prostu idiotami. Nie wiem skąd założenie, że to jacyś światli, oświeceni i dobrze wykształceni ludzie biorąc pod uwagę jakość artykułów zawartych na stronach z newsami xD.
Ty wiesz ile cegieł na budowie trzeba się na nosić za te pieniądze? I to od rana do wieczora.
Warto się uczyć XD